123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Paperclips


Losse vellen papier houdt u makkelijk bij elkaar met paperclips. Deze handige klemmen laten geen beschadigingen achter, waardoor u documenten en verslagen netjes houdt. Kies uw paperclips en start met het vastbinden van verslagen.


Starten met archiveren? Bestel uw paperclips

De allereerste paperclip werd uitgevonden in 1867. Deze had een driehoekige vorm en was, net als de moderne paperclip, gemaakt van een korte metalen draad. Inmiddels zijn we heel wat jaren en paperclips verder en kunnen we niet meer zonder. Paperclips houden namelijk al uw documenten bij elkaar. Hierdoor is uw bureau altijd goed geordend en houdt u een mooi overzicht over uw verslagen.

Ronde paperclips

Ronde paperclips zijn tegenwoordig de meest voorkomende clips. Ze zijn voorzien van afgeronde hoeken en hebben vaak een klein formaat. In onze webshop vindt u sets van 100 klemmen, waarmee u direct start met het archiveren van stapels papier.

Accessoires voor paperclips

Paperclips worden in sets geleverd. Het is daarom aan te raden om ook een paperclip dispenser aan te schaffen. Hiermee houdt u alle klemmen overzichtelijk bij elkaar. Wil u grote, complete dossiers bij elkaar houden? Kijk dan bij onze papierklemmen. Deze klemmetjes zijn speciaal ontwikkeld om meer gewicht vast te houden.  


Heeft u vragen over het bestellen van paperclips? Kijk dan op onze Vraag en antwoord pagina waar veelgestelde vragen staan beantwoord. Staat uw antwoord er niet tussen? Dan helpt onze klantendienst u graag verder.