123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Elastoboxen

Bij ons vindt u verschillende elastoboxen voor het eenvoudig opbergen van al uw losse documenten. Zorg ervoor dat u nooit meer op zoek hoeft te gaan naar dat ene document, en bestel nu een elastobox!

1 - 0 van 0

Elastoboxen

Bestel uw elastoboxen eenvoudig online!

Als u regelmatig losse A4-bladen heeft rondslingeren, is een elastobox precies wat u nodig heeft. In een elastobox kan u eenvoudig uw losse papieren opbergen en dankzij de zelf in te vullen rugetiketten vindt u snel de juiste map terug. De mappen zijn afsluitbaar met een elastische of drukknopsluiting. Doordat de rug van de elastoboxen slechts 25 tot 60 mm breed is, neemt de box niet veel ruimte in op uw bureau of in uw kast. Toch kan u tot wel 480 A4-bladen kwijt in een elastobox. Wil u een kleiner aantal documenten opbergen? Dan zijn onze elastomappen wellicht iets voor u.

De elastoboxen zijn gemaakt van scheurvast karton of doorzichtig PP, ofwel polypropeen. Dat is een plasticsoort die bekendstaat om haar stevigheid. Door het gebruik van deze materialen gaan elastoboxen lang mee en is het kwijtraken van een los document verleden tijd.

Heeft u vragen over het bestellen? Bekijk onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag even verder.