123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.be B.V.
Telefoon: +32 (0)9 39 64 123
Onze klantendienst
is ma-vrij geopend van
08.00 tot 22.00 uur
Meer dan 3 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België 2018

Elastoboxen

Bij ons vindt u verschillende elastoboxen voor het eenvoudig opbergen van al uw losse documenten. Zorg ervoor dat u nooit meer op zoek hoeft naar dat ene document, en bestel nu een elastobox!

Elastoboxen

Bestel uw elastoboxen eenvoudig online!

Als u regelmatig losse A4’tjes heeft rondslingeren, is een Elastobox precies wat u nodig heeft. In een Elastobox kunt u eenvoudig uw losse papieren opbergen en dankzij de zelf in te vullen etiketten op de rug vindt u snel de juiste map terug. De mappen zijn afsluitbaar met een elastische of drukknoopsluiting. Doordat de rug van de elastoboxen slechts 25 tot 60 mm breed is, neemt de box niet veel ruimte in op uw bureau of in uw kast. Toch kunt u wel tot 480 A4’tjes kwijt in een elastobox! Wanneer u niet zoveel losse documenten heeft, zijn onze elastomappen wellicht iets voor u.

De elastoboxen zijn gemaakt van scheurvast karton of doorzichtig PP, ofwel polypropeen. Dit is een plasticsoort die erom bekend staat heel stevig te zijn. Door het gebruik van deze materialen gaan Elastoboxen lang mee en is het zoekraken van een los document verleden tijd.

Heeft u vragen over het bestellen? Bekijk onze ‘Vraag en antwoord’ pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten