123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

3D pennen


Bestel hier 3D pennen voor uw driedimensionale en platte tekeningen. Ook filament in diverse kleuren en kalkpapier vindt u hier in ons assortiment. Bestelt u vóór 23:59 uur, dan heeft u uw bestelling morgen in huis!
 

3D pen bestellen bij 123inkt.be

Laat de creatieveling in uzelf los en start met tekenen in 3D. Met een 3D pen zijn de mogelijkheden eindeloos. Van eenvoudige, simpele voorwerpen tot complexe bouwwerken en constructies, het kan allemaal!

Filament voor een 3D pen

Met een 3D pen kan u zowel platte tekeningen als driedimensionale ontwerpen, constructies en accessoires maken. Gebruik een complete filamentset om kleurrijke creaties te maken. Deze sets hebben wij zowel in regenboogkleuren als in neutrale kleuren. Daarmee kunnen heel wat unieke bouwwerken worden getekend! Vul uw pen met een filamentkleur en u kan direct beginnen.

Koop uw goedkope 3D pen snel en profiteer van onze razendsnelle levering. Zo kunt u morgen al aan de slag met het maken van uw eigen 3D creaties. Ga naar 123-3d.nl voor meer informatie over 3D pennen, andere 3D-producten en benodigdheden.

Misschien ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Hoe duur is een 3D pen?

Goedkope 3D pennen koopt u bij 123inkt.be. In ons assortiment vindt u de nieuwste generatie 3D pennen al vanaf €24,- per stuk.

Hoe warm wordt een 3D pen?

Een 3D pen bereikt hoge temperaturen tot wel 245 °C. De aanbevolen printtemperatuur van de 3D pen van 123inkt ligt bij PLA filament tussen de 160 en 180 °C. Als u ABS of PETG filament gebruikt, dan bevelen wij een temperatuur van 180 tot 210 °C aan.

Hoe werkt een 3D pen?

Voordat u een 3D pen kan gebruiken, warmt hij eerst op. De warmte laat de vulling, het filament, aan de binnenkant van de pen smelten. De plastic vulling loopt door de punt en u kan direct beginnen met tekenen. Zodra het filament in aanraking komt met lucht, stolt het direct. Hierdoor koelt uw tekening of ontwerp snel af en kan u het zonder problemen vasthouden.

Hoe gebruik ik een 3D pen?

U gebruikt een 3D pen als volgt:
  • Zorg voor een opgeruimde werkplek.
  • Zet de 3D pen in zijn houder op uw werkplek.
  • Pak een vel papier, snijmat of een andere ondergrond waar plastic op mag komen.
  • Warm uw 3D pen op.
  • Duw het filament in de opening aan de bovenkant van de pen.
  • Wacht tot de vulling uit de punt loopt.
  • Start met tekenen!

Wat kan ik tekenen met een 3D pen?

Met een 3D pen maakt u simpele tot complexe tekeningen en ontwerpen. U kan er zowel platte als driedimensionale creaties mee maken. U kan zelf verzinnen wat u gaat tekenen, maar u kan ook 3D pen stencils gebruiken. Deze sjablonen zijn eenvoudig over te trekken met uw pen. Vergeet niet om overtrekpapier (kalkpapier) over het 3D pen sjabloon te leggen.

Als u nog vragen heeft over het bestellen van 3D pennen, bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantendienst u natuurlijk graag verder.