123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Mondmaskers


Doktersbezoek gepland? Dan heeft u een mondmasker nodig. Daarnaast kan het zijn dat u in sommige zorginstellingen geacht wordt een mondmasker te dragen. Zorg dus dat u er genoeg in huis heeft en bestel eenvoudig een herbruikbaar mondmasker of een set met mondmaskers voor het hele gezin.


Bestel mondmaskers en bescherm uzelf

Onze 3-laags mondmaskers zijn dankzij de filterende werking zeer geschikt voor het dragen in openbare ruimten. Mondmaskers blijven verplicht in ziekenhuizen, dokterskabinetten en apotheken om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan.

Mondmaskers met draagcomfort

Als u onderweg bent, is het dus verstandig om altijd een mondmasker bij de hand te hebben. Gelukkig zijn onze mondmaskers lichtgewicht en zo comfortabel mogelijk ontworpen: ze hebben een vervormbare neusboog en elastische bandjes voor achter het oor. Hiermee creëren ze een optimale pasvorm voor uw gezicht. Onze 3-laags mondmaskers zijn van pluisvrij en huidvriendelijk materiaal gemaakt, wat bijdraagt aan het draagcomfort.

Soorten mondmaskers

De Belgische overheid adviseert het dragen van een medisch mondmasker. U koopt deze mondmaskers in onze webshop in een set van 50 stuks (handig voor het hele gezin!). Voor medisch kwetsbare personen worden FFP2 mondmaskers aanbevolen. Daarnaast verkopen wij ook herbruikbare mondmaskers. Zo vindt u altijd de bescherming die u zoekt.

Direct mondmaskers bestellen

Koop nu uw mondmasker en zorg ervoor dat u verantwoord op pad gaat. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis!


Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag verder.