123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten!

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Verven & schilderen

Of u nu professioneel kunstenaar bent of als hobby de mooiste verfcreaties maakt, bij 123inkt vindt u alle verfbenodigdheden die u zoekt. Wij verkopen heel wat verfgerief van hoge kwaliteit voor de beste prijs. Bestel meteen en u heeft uw producten morgen al in huis.

1 - 0 van 0

Verven & schilderen

Uitgebreid assortiment aan schildermateriaal

Verf voor al uw schildercreaties
Bij 123inkt vindt u een uitgebreid assortiment aan verfsoorten. Verf heeft veel invloed op het eindresultaat van uw schildercreaties en iedere verf heeft specifieke eigenschappen. Wij verkopen onder meer acrylverf, waterverf en porseleinverf van de populaire merken Talens, Winsor & Newton en Derwent. Voor welke verf gaat u?

Penselen en schildersmessen
Elke verf vraagt om zijn eigen penselen, kwasten of schildersmessen. Elke techniek vraagt daarnaast om penselen met een eigen haarsoort en vorm. Ons assortiment biedt daarom uiteenlopende soorten, waaronder olieverfpenselen, acrylverfpenselen en vernisborstels.

Bescherming
Bescherm uw schilderij en verhoog de levensduur met hulpmiddelen als primer, vernis, lak en modelleerpasta. Primer zorgt voor een betere hechting van de verflagen en zorgt ervoor dat de ondergrond geen verf opneemt. U gebruikt de primer voordat u begint met schilderen. Met het gebruik van lak of vernis voorziet u uw schilderij na het opdrogen van een extra beschermlaag. Een vernislaag is transparant en vermindert invloeden van buitenaf, zoals vocht en UV. Met modelleerpasta geeft u uw werk reliëf.

Paletten
Wil u verf verdunnen of mengen? Dan is een palet een handig hulpmiddel. Kies onder andere uit de materialen kunststof, hout of metaal. Wij bieden ook afscheurpaletten aan. Gebruikt u een vel niet meer? Scheur deze gemakkelijk af en begin op een nieuw vel. De verfbekers van Faber-Castell kan u inzetten om verf te verdunnen én om gemakkelijk penselen en kwasten te reinigen.

Ondergronden
Natuurlijk heeft u ook een ondergrond nodig om op te schilderen. Daarvoor dienen onze canvasdoeken, ons schilderspapier of schilderskarton. Canvas wordt over het algemeen gebruikt voor schilderkunst met olieverf. Schilderpapier heeft u nodig wanneer u schildert met aquarelverf of acrylverf. In onze webshop vindt u papier en karton in diverse afmetingen, structuren en diktes.

Schildersezels
Tot slot zijn de schildersezels een essentieel hulpmiddel om uw schildersdoeken makkelijk en stabiel neer te zetten. In ons assortiment vindt u o.a. inklapbare tafelezels. Veel op pad? Dan is een schilderskist inclusief schilderspalet ideaal.
Heeft u hulp nodig bij het bestellen van uw verfbenodigdheden? Bekijk onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag verder.