123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Pocketmap

Organiseer uw bureau en bewaar papieren in handige pocket-files. Deze mappen beschermen uw documenten en zorgen ervoor dat u binnen no time de juiste informatie vindt! Kies voor een exemplaar in een vrolijke kleur of houd zicht op de inhoud met een transparant design.

1 - 0 van 0

Pocketmap

Bestel uw pocketmappen eenvoudig online

Een georganiseerd (thuis)kantoor begint bij het aanschaffen van pocketmappen. Deze dossiermappen zijn onmisbaar voor mensen die graag hun documenten ordenen. Van A4-formaat pocket-files tot exemplaren met tabs en van geperforeerde pocketmappen tot documentenveloppen: bij ons vindt u de perfecte dossiermap! 

A4-formaat en folio pocketmappen

Wil u losse papieren bundelen? Schaf dan een A4-formaat pocketmap of folio pocketmap aan. Hiermee archiveert u allerlei bladen in één map en raakt u belangrijke documenten nooit meer kwijt. Dankzij de beschermende flappen is de informatie goed beschermd. Bestelt u een van deze pocket-files? Dan ontvangt u meerdere exemplaren. Hierdoor gaat u direct aan de slag met het archiveren van grote aantallen papieren.

Pocketmap met tabs

Onze souffletmappen zijn perfect om te gebruiken in frontale hangmapsystemen. Met deze mappen ordent en archiveert u gemakkelijk belangrijke verslagen en papieren. Ook handig is dat deze exemplaren voorzien zijn van tabranden. Schrijf op de tabranden het onderwerp van de map en vind nog sneller informatie terug!

Pocketmappen voor in classeurs

Bent u van plan opbergmappen te bewaren in ordners? Dan zijn onze geperforeerde pocketmappen dé keuze voor u! U bewaart hierin grote aantallen papieren die u vervolgens eenvoudig opbergt in een classeur. Ideaal, want deze werkwijze is een stuk overzichtelijker dan een berg papieren in een classeur!

Bewaar allerlei spullen en vellen papier in documentenveloppen

Losse knipsels, papieren, documenten en tekeningen bewaren? Koop dan een documentenvelop! Fleur uw bureau op en kies voor een exemplaar in een vrolijk kleurtje. Liever zicht houden op de inhoud? Dan komt een transparante documentenvelop goed van pas. Alle mappen zijn gemaakt van sterke materialen, waardoor uw spullen goed bewaard blijven.

 

Heeft u nog een aantal verslagen die u wil printen? Kijk bij ons voordelige kopieerpapier en start direct met het afdrukken van uw documenten. Beschrijf de voorkant van de pocket-files met een van onze AirPress pennen en u vindt altijd de juiste map terug. 


Heeft u vragen over het bestellen van pocketmappen? Kijk dan op onze Vraag en antwoord pagina waar veelgestelde vragen staan beantwoord. Staat uw antwoord er niet tussen? Dan helpt onze klantendienst u graag verder.