123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Win een PlayStation 5 t.w.v. € 550!

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Webcams


Webcams zijn ideaal om te gebruiken tijdens online vergaderingen. Sinds de coronacrisis werken veel mensen thuis. Dankzij een webcam kan een vergadering ook van thuis uit doorgaan. Bij ons koopt u een webcam die gecertificeerd is voor het bedrijfsleven.


Webcam kopen?

Een webcam kan erg prettig zijn tijdens het deelnemen aan een vergadering. Hiermee verbindt u uzelf met uw collega's en kan u makkelijker op elkaar inspelen. Gezichtsuitdrukkingen kunnen zien tijdens een gesprek helpt bij het juist interpreteren van wat er gezegd wordt. Een vergadering zonder elkaar te zien, kan resulteren in miscommunicatie.

 

De Logitech Brio webcam is gecertificeerd voor het bedrijfsleven en hierdoor een onmisbare accessoire voor de thuiswerker. Dankzij de RightLight technologie past het beeld zich aan uw omgeving aan en zorgt het voor het beste licht. Met deze webcam kan u videobellen, video's streamen of video's opnemen in 4k ultra HD. Ook is gezichtsherkenning mogelijk waardoor u bijvoorbeeld eenvoudig kan inloggen op Windows Hello. 

 

De webcam is voorzien van een verstelbare bevestigingsclip, twee ingebouwde microfoons en een USB-aansluiting. Hiermee sluit u de webcam met gemak aan op uw beeldscherm, notebook of tablet.

 

Bestel nu een webcam bij 123inkt en maak uzelf zichtbaar. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis!


Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk staat onze klantendienst ook altijd voor u paraat.