123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Snijmatten

 
Koop hier uw snijmatten in verschillende formaten, kleuren en opdrukken. Ze zijn gemaakt van zelfherstellend kunststof, dat ervoor zorgt dat uw snijmat netjes blijft tijdens al uw handwerken. Snijmatten kopen doet u snel en voordelig bij ons. Bestel vóór 23:59 uur, dan heeft u uw bestelling morgen in huis!

Snijmat kopen? Bestel snel!

Om te voorkomen dat u uw ondergrond beschadigt tijdens het snijden van materialen, gebruikt u een snijmat. Snijmatten bieden een stevige werkomgeving met een rubberen of kunststof ondergrond. Deze ondergrond is ook zelfherstellend, waardoor uw oppervlak niet beschadigd raakt als u aan het werk bent. Zo behoudt u een gladde en betrouwbare ondergrond en schuift uw materiaal niet weg. Snijmatten koopt u in verschillende formaten. Bij ons kiest u onder andere uit A1-, A2-, A3- en A4-formaat in verschillende kleuren, zoals blauw en groen. Snijmatten hebben kleine vierkantjes op het oppervlak die dienen als centimeteraanduiding. Ook kan u bij ons kiezen voor een roterende snijmat. Deze kan 360 graden worden gedraaid, waardoor het snijden van ronde vormen in één soepele beweging kan uitgevoerd worden.

Hoe werkt zelfherstellend kunststof?

Scherpe messen maken vaak diepe krassen in uw ondergrond. Met zelfherstellend kunststof in uw snijmat worden de krassen terug dichtgetrokken, nadat een kras is gemaakt. Er zal altijd een kleine inkeping achterblijven van de kras, maar zelfherstellend materiaal zorgt ervoor dat het voelt alsof u nooit een kras heeft gemaakt.

Ook handig om mee te bestellen

Veelgestelde vragen

Is een snijmat voedselveilig?

Nee, in de kleine snedes die achterblijven in een snijmat hopen bacteriën zich op. Hierdoor is het niet hygiënisch om op een snijmat voedsel te snijden. Gebruik hier altijd een snijplank voor.

Wat is een snijmat?

Een snijmat is een soort placemat, vaak gemaakt van kunststof, waar u makkelijk papier of karton op kan snijden. Hiermee beschermt u uw tafelblad of bureau tegen krassen en beschadigingen. Een snijmat is ook vaak zelfherstellend, waardoor de snijmat zelf ook niet wordt beschadigd.

Zijn snijmatten geschikt voor alle soorten messen?

Snijmatten zijn in principe geschikt voor ieder soort mes. Wel is het belangrijk om een goed scherp mes te gebruiken, aangezien een bot mes schade kan veroorzaken aan uw materiaal. Het is dan ook aan te raden om een scalpel, rolmes of cirkelsnijder te gebruiken.


Heeft u nog vragen over het bestellen van een snijmat? Bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantendienst u natuurlijk graag verder.