123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.be B.V.
Telefoon: +32 (0)9 39 64 123
Onze klantendienst
is ma-vrij geopend van
08.00 tot 22.00 uur
Meer dan 3,5 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België 2018

Prullenbakken

Iedereen heeft een prullenbak nodig, zowel thuis als op kantoor. Maar welke prullenmand is geschikt voor u? Bij de zoektocht naar een prullenbak is het goed om rekening te houden met bijvoorbeeld de inhoud, de kleur en of u een prullenbak met of zonder deksel wil. Wij hebben ze allemaal!

Prullenbakken

De juiste prullenbak kopen

Zoekt u een open papiermand zonder deksel of een eco vuilnisbak met twee kunststof binnenemmers om gemakkelijk afval te scheiden? Ook voor pedaalemmers kan u bij ons terecht. Vindt u het belangrijk om afval te scheiden? Kies dan voor een vuilnisbak met tot maximum 3 compartimenten. Hierdoor kan u zelf indelen welke scheiding u maakt en wordt het recycleren van plastic, papier en GFT een koud kunstje. 

 

Papiermanden en tafelafvalbakjes

Naast prullenbakken hebben wij ook papiermanden. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en voorzien van een handige grip voor een vuilniszak. De inhoud van de papiermanden varieert tussen de 15 liter en 18 liter. Ons assortiment bestaat uit papiermanden in polystyreen en metaal. Daarnaast hebben we ook tafelafvalbakjes, ideaal voor klein afval om uw tafel of bureau netjes en overzichtelijk te houden. Ze zijn gemaakt van roestvrij staal en hebben een handig deksel dat automatisch sluit.

 

Vuilniszakken kopen?

Vuilniszakken zijn onmisbaar wanneer u een prullenbak koopt. Wij hebben verschillende formaten vuilniszakken, tot wel 240 liter. Wij voorzien u van vuilniszakken voor de grote en kleine prullenbakken in huis. De huisvuil afvalzakken zijn voorzien van een trekband, waarmee u de zak handig kan sluiten. Heeft u graag een vuilniszak voor in een afvalcontainer? Ook hiervoor kan u bij 123inkt terecht.


Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag even verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten