123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Wandlijsten


Op deze pagina vindt u handige wandlijsten om losse documenten en snel wisselende informatie zoals foto’s, schema’s, tekeningen of bonnetjes op te hangen. Bekijk onze verschillende magnetische en niet-magnetische wandrails en koop de wandlijst die u verkiest gemakkelijk online. Vandaag besteld, is morgen al in huis!


Bestel magneetlijsten of wandrails in verschillende afmetingen

Een wandlijst is een gebruiks- en budgetvriendelijk systeem dat zorgt voor een gemakkelijke ondergrond om wisselende informatie op te hangen. Wandrails bestaan in diverse soorten, waarover u hieronder meer kan lezen. Een wandlijst kan u aan de muur bevestigen en zo foto’s, kaarten, recepten, uurroosters en meer ophangen. Zo heeft u alle benodigde informatie overzichtelijk voor ogen.

Verschillende soorten wandlijsten voor talloze toepassingen

Wandlijsten komen werkelijk overal van pas: op kantoor, op school of in de thuisomgeving. U komt wandlijsten ook vaak tegen in sanitaire plaatsen, bijvoorbeeld voor de schoonmaakschema’s op te hangen. In restaurants worden ze gebruikt om de bonnen in de keuken op volgorde te hangen. Ook in vergaderruimtes zijn wandlijsten handig om zaken aan te tonen. Op school worden magnetische wandlijsten vaak gebruikt om tekeningen of knutselwerken op te hangen.

Magneetlijsten

Een magnetische wandlijst is een informatiewand uit metaal waar u bijvoorbeeld documenten of tekeningen op kan hangen aan de hand van magneten. In onze webshop bieden wij magnetische strips aan van verschillende afmetingen. U kan de magneetlijst zo lang maken als u wenst door meerdere exemplaren te combineren. Bovendien bevestigt u de wandlijsten door middel van de zelfklevende achterkant makkelijk aan de muur. Combineer de magnetische wandlijsten met onze leuke magneten voor verschillende effecten.

Magneetstrips

Een magneetband of een magneetstrip op rol biedt de mogelijkheid om zelf een handige informatiestrip te maken. U kan de magneetstrip in rolvorm zo lang mogelijk maken als u wenst. De magneetband is namelijk makkelijk met een gewone schaar af te knippen. Nog een voordeel: de magnetische tape is ook in hoeken te plakken. Tip: voor magneetstrips kan u het best extra sterke neodymium magneten gebruiken.

Wandlijsten met verschuifbare clips

Een rolclip wandlijst is een andere manier om documenten overzichtelijk te presenteren. Voor dit soort wandlijst hoeft u geen magneten te kopen. De rail is namelijk voorzien van verschuifbare klemmetjes die uw documenten stevig vasthouden.

Klemlijsten

Het Jalema Grip presentatiesysteem is een klemlijst waarvoor u geen klemmetjes of magneten hoeft te gebruiken. U schuift de documenten die u wil presenteren eenvoudig tussen de rails. Dat kan trouwens met verschillende papierdiktes. Dit soort presentatiesysteem wordt frequent gebruikt in horecagelegenheden om bestellingen op volgorde te hangen.

Presentatiesysteem met zwenkarmen

Verkiest u een iets uitgebreider presentatiesysteem? Dan komt een presentatiesysteem met zwenkarmen goed van pas. Hiermee presenteert u grotere documenten als technische tekeningen of drukproeven. Dit systeem bestaat in twee uitvoeringen: ofwel kiest u eentje dat u aan de wand bevestigt of u kiest voor een mobiel presentatiesysteem. Het grote voordeel hiervan is dat u dit systeem kan plaatsen waar u maar wil. Dit systeem is eenvoudig uit te breiden met extra zwenkarmen en bijhorende magneetklemmen.

Veelgestelde vragen

Hoe hang ik een wandlijst op?

Magnetische wandlijsten en magneetbanden hebben een zelfklevende achterzijde waarmee u de lijst zeer eenvoudig aan een wand bevestigt en dit zonder te boren. Let wel op, de rails kunnen niet zonder lijmresten verwijderd worden. Denk goed na vooraleer u het systeem ophangt. Rolclip wandlijsten monteert u makkelijk met de bijgeleverde materialen. Wanneer u toch wil boren, gebruik dan schroeven van roestvrij staal.

Wat is het verschil tussen magneetband en magnetische tape?

Magneetband kan u op maat knippen, aan een muur bevestigen en gebruiken in combinatie met magneten om documenten op te hangen. Magnetische tape is niet zelfklevend en wordt gebruikt om een vlak of lijn aan te duiden op een magneetbord. Dit soort tape is ook beschrijfbaar met markers.

Wat is een klemlijst?

Een klemlijst is een presentatiesysteem waarvoor u geen speciale magneten of klemmen nodig heeft. U klikt eenvoudig de gewenste informatie in de rail vast door het er van onderaf in te schuiven. De informatie verwijderen doet u door het papier negentig graden te kantelen.


Heeft u nog vragen over het bestellen van wandlijsten? Kijk dan even op onze Vraag en antwoord pagina. Hier vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen. Vindt u toch niet wat u zoekt? Contacteer dan onze klantendienst, wij helpen u met plezier verder!