123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.be B.V.
Telefoon: +32 (0)9 39 64 123
Onze klantendienst
is ma-vrij geopend van
08.00 tot 21.00 uur
meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Klemmappen

Bewaar en presenteer uw documenten op een nette manier in een klemmap! Dankzij deze mappen hoeft u uw documenten niet te beschadigen met een perforator of nietjesmachine. Bestel uw klemmappen eenvoudig online!

Klemmappen

Klemmappen nodig? Bestel ze snel online

Met een klemmap houdt u eenvoudig meerdere papieren bij elkaar in een mapje, zonder dat u nietjes of een perforator nodig heeft. Daardoor blijven de documenten mooi, wat handig is wanneer u ze wil presenteren. Een klemmap heeft een kleiner klemmetje aan de linkerkant, waardoor de map kleine stapels (tot 30 vellen) papier bijeen kan houden. De clipmappen hebben een grotere clip, waardoor u er tot wel 250 papieren in kwijt kan.

De mappen zijn beschikbaar in twee verschillende maten: A4- en folio-formaat. Een document in folio-formaat is met 340 op 215 mm groter dan een A4-papier (297 op 210 mm). Aangezien het formaat voornamelijk wordt gebruikt door boekdrukkers zijn clipmappen in folio-formaat zeer handig om de papieren van een proefdruk in te bewaren. Door de klem kan u door de map bladeren alsof het een boek is. De kaften zijn gemaakt van stevig polypropyleen (PP) of karton.

Bent u toch op zoek naar een andere manier om uw documenten te bewaren? Bekijk dan eens onze archiefbinders, snelhechters of elastoboxen.

Heeft u vragen over het bestellen? Bekijk onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag even verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Voordelige zelftests! Voor 23.59 uur besteld, is morgen in huis