123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.be B.V.
Telefoon: +32 (0)9 39 64 123
Onze klantendienst
is ma-vrij geopend van
08.00 tot 22.00 uur
Meer dan 3,5 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België 2018

Klemmappen

Bewaar en presenteer uw documenten op een nette manier in een klemmap! Dankzij deze mappen hoeft u uw documenten niet te beschadigen met een perforator of nietjesmachine. Bestel uw klemmappen eenvoudig online!

Klemmappen

Klemmappen nodig? Bestel ze snel online

Met een klemmap houdt u eenvoudig meerdere papieren bij elkaar in een mapje, zonder dat u nietjes of een perforator nodig heeft. Daardoor blijven de documenten mooi, wat handig is wanneer u ze wil presenteren. Een klemmap heeft een kleiner klemmetje aan de linkerkant, waardoor de map kleine stapels (tot 30 vellen) papier bijeen kan houden. De clipmappen hebben een grotere clip, waardoor u er tot wel 250 papieren in kwijt kan.

De mappen zijn beschikbaar in twee verschillende maten: A4- en folio-formaat. Een document in folio-formaat is met 340 op 215 mm groter dan een A4-papier (297 op 210 mm). Aangezien het formaat voornamelijk wordt gebruikt door boekdrukkers zijn clipmappen in folio-formaat zeer handig om de papieren van een proefdruk in te bewaren. Door de klem kan u door de map bladeren alsof het een boek is. De kaften zijn gemaakt van stevig polypropyleen (PP) of karton.

Bent u toch op zoek naar een andere manier om uw documenten te bewaren? Bekijk dan eens onze archiefbinders, snelhechters of elastoboxen.

Heeft u vragen over het bestellen? Bekijk onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag even verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten