123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Kettingpapier

Bestel hoogwaardig kettingpapier voor uw matrixprinter. In onze webshop vindt u dot-matrix-papier in verschillende formaten. Bestelt u op werkdagen voor 23:59 uur? Dan heeft u de bestelling morgen al in huis.

1 - 0 van 0

Professioneel kettingpapier kopen? U bestelt het hier!

De eerste printers kwamen op de markt in de jaren 70. Dit waren regel- en matrixprinters die afdrukken op kettingpapier. Simpel gezegd, is kettingpapier een doorlopende strook papier met afscheurbare randen aan de zijkant. De bladen komen los wanneer ze worden afgescheurd langs de geperforeerde lijn. Dit gebeurt met de tandwielen van de matrixprinter. Deze tandwielen trekken het papier door de printer heen, waardoor u continu kunt blijven afdrukken.

Bestel kettingpapier in diverse formaten

Wij hebben het juiste papier voor uw matrixprinter. Zo bestelt u het papier in verschillende formaten: 240 x 11 inch, 240 x 12 inch, 330 x 8 inch, 380 x 11 inch en 380 x 12 inch. Bestel het juiste formaat en start direct met printen!

In ons uitgebreide assortiment vindt u alles wat u nodig heeft voor uw werkomgeving. Bestel bijvoorbeeld inktlinten en USB-kabels mee voor uw matrixprinter. Ook als u op zoek bent naar andere kantoorartikelen kunt u terecht in onze webshop.  


Heeft u vragen over het bestellen van kettingpapier? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet tussen? Dan helpt onze klantenservice u graag even verder.