123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Steekkaarten

Gebruik systeemkaarten met lijntjes of ruitjes voor diverse toepassingen en zorg dat belangrijke informatie niet rond gaat slingeren. Op zoek naar steekkaarten in A7, A6 of A5 formaat? U bestelt ze hier!

1 - 0 van 0

Steekkaarten

Koop hier uw steekkaarten in A7, A6 of A5 formaat

Hoewel veel gegevens tegenwoordig digitaal verwerkt worden, heeft de vertrouwde administratie op papier ook nog zo zijn voordelen. Wist u dat u informatie beter onthoudt wanneer u het opschrijft dan wanneer u het typt? Steekkaarten zijn hierbij een handig hulpmiddel. Deze kleine kaartjes helpen u bij het organiseren van informatie en waren vooral vroeger erg populair bij het inzichtelijk maken van gegevens. U plaatst de systeemkaarten in kaartenbakken en gebruikt eventueel nog tabkaarten om ze overzichtelijk op alfabet te sorteren.

Soorten steekkaarten

Steekkaarten zijn er in verschillende soorten en maten, zodat u zelf beslist welke het best voldoen aan uw wensen. Zo zijn er blanco systeemkaarten, waarop u grotendeels zelf de indeling bepaalt, maar ook systeemkaarten met lijntjes of ruitjes. Binnen de verschillende soorten heeft u ook nog de keuze uit een aantal formaten. A7 steekkaarten zijn de kleinste, met een afmeting van 15 bij 10 cm, maar er zijn ook kaarten in A6 of A5 formaat met iets meer schrijfruimte.

Steekkaarten gebruiken

Wat zet u zoal op een systeemkaart? Ze zijn in combinatie met alfabetische verdelers uitermate geschikt om adresgegevens en/of telefoonnummers te noteren, zowel in een bedrijf als thuis. U kunt ze echter ook als flashcards gebruiken. Flashcards zijn populair onder leerlingen en studenten als geheugensteuntje bij het studeren. Op de ene kant schrijft u een vraag of begrip en op de andere kant het antwoord of de omschrijving. Dit is een efficiënte manier om te studeren en de leerstof in te oefenen. Zeker wanneer u gebruik maakt van fineliners of gekleurde markers maakt dit het studeren een stuk leuker!

Als u nog vragen heeft over het bestellen van systeemkaarten, bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantendienst u natuurlijk graag verder.