123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Snijmachines

Een snijmachine is op kantoor, en misschien zelfs thuis, onmisbaar. Een snijmachine helpt u bij het recht afsnijden van papier. Bekijk ons assortiment en bepaal welke snijmachine het beste bij u past.

1 - 0 van 0

Snijmachines

Bestel de juiste snijmachine

Rolsnijmachine

Een rolsnijmachine koopt u wanneer u af en toe enkele vellen papier wil snijden. Met behulp van de snijlijnen op de snijtafel weet u zeker dat u recht snijdt. Dankzij de papierklem blijft het papier goed zitten. Er zijn verschillende soorten snijmachines die naast een recht snijmes ook een ander soort snijmes hebben: gevouwen, golvend of geperforeerd. Kijk dus goed naar de verschillende specificaties van de snijmachines om ervoor te zorgen dat u de juiste snijmachine koopt.

 

Guillotine snijmachine

In plaats van een rolsnijmachine kan u ook een guillotine snijmachine kopen. Deze kan meer papier tegelijkertijd verwerken dan een rolsnijmachine. Onze guillotine snijmachines zijn allemaal voorzien van een veiligheidskap. Het metalen snijoppervlak is ook bij de guillotine snijmachine voorzien van snijlijnen zodat u gemakkelijk de juiste uitsnede maakt.

 

Wij adviseren om direct een reserve snijmessen aan te schaffen, zo kan u voor langere tijd snijden.  


Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag even verder.