123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Tabbladen en steekkaarten

Bestel hier diverse kartonnen en plastic tabbladen. In ons assortiment vindt u genummerde tabs, A-Z tabs en steekkaarten. Bestelt u vóór 23.59 uur, dan heeft u uw bestelling morgen in huis!

1 - 0 van 0

Tabbladen en steekkaarten

Tabbladen nodig? Bestel eenvoudig online

Tabbladen zijn zeer geschikt voor het ordenen en structureren van documenten. Onze tabbladen hebben een grijze kleur en zijn voorzien van de letters A-Z. Daardoor zijn al uw documenten netjes op alfabet gesorteerd en vindt u ze snel terug. De tabbladen kan u gebruiken voor uw fichebak, indexkast of archiefdoos. Wij hebben tabbladen in onder andere A3-, A4- en A5-formaat.

Tabbladen gebruikt u veelal in combinatie met steekkaarten in een kaartenbak of archiefkast. Deze kleine kaarten worden vaak gebruikt om bijvoorbeeld adresgegevens of telefoonnummers op te schrijven. Wij hebben steekkaarten met ruiten of lijnen, maar ook blanco steekkaarten. Hiermee heeft u wat meer vrijheid voor het noteren en organiseren van uw informatie.

Eigenschappen van tabbladen

Om de documenten in uw classeur of ringmap netjes te sorteren en op te bergen gebruikt u (numerieke of alfabetische) tabbladen. Let bij het bestellen op de volgende eigenschappen zodat u de juiste bladen voor uw map bestelt:
 • Soorten tabs
  Indexbladen en tabbladen hebben A-Z tabs of genummerde tabs. U kan ook kiezen voor blanco tabs waar u zelf een tekst op schrijft om de inhoud te sorteren.
 • Aantal tabs
  Hoe meer documenten u wil ordenen, hoe meer tabs u nodig heeft. In ons assortiment vindt u bladen met minimaal 5 en maximaal 100 tabs.
 • Aantal gaten
  Niet elke map heeft hetzelfde aantal gaten. Kies daarom index- of tabbladen met het juiste aantal gaten voor uw map. Hier vindt u onder andere 4-gaats, 11-gaats en 23-gaats bladen.
 • Formaat
  Wij hebben tabbladen van A4- en A5-formaat.
 • Materiaal
  Onze bladen zijn gemaakt van karton of plastic. Gebruik een stift of pen om op de kartonnen bladen te schrijven. Om plastic te beschrijven gebruikt u een permanente marker.
 • Kleur
  Hier vindt u tabbladen in de kleuren: wit, grijs of zwart. Wij hebben ook gekleurde bladen.
 • Bedrukbaar
  Wil u uw tabbladen bedrukken? Kies dan voor de bedrukbare bladen van Leitz Cosy of Avery.

Misschien ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Wat zijn tabbladen?

Tabbalden zijn kaarten waarmee u steekkaarten of documenten rangschikt in een steekkaartenbak. Ze hebben een omhoogstekend deel dat vaak is voorzien van een letter. Dankzij deze tabs zet u de steekkaarten in uw kaartenbak op alfabetische volgorde. Zo vindt u snel de informatie die u nodig heeft.

Waar zijn tabbladen van gemaakt?

Tabbladen zijn gemaakt van stevig polypropyleen. Dit materiaal wordt ook wel PP genoemd. Het is een stevige en onschadelijk kunststof. Daarnaast kan PP-plastic eenvoudig en volledig gerecycleerd worden.

Welke tabbladen gebruik ik voor een indexkast?

Tabbladen in A4-formaat worden het meest gebruikt in een indexkast. Deze tabbladen hebben A-Z tabs een afmeting van 297 x 210 mm. Uw documenten bewaart u daardoor liggend. Om uw documenten nog beter te ordenen gebruikt u een A4 tussenschot.
 
Als u nog vragen heeft over het bestellen van tabbladen, bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantendienst u natuurlijk graag verder.