123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Brilliant paper markers

Brilliant paper markers zijn de ideale stiften om te schrijven op papier. De permanente pigmentinkt drukt niet door op papier en is bestand tegen wrijvingen en vegen. De inkt is watervast en kan ook gebruikt worden om te schrijven op kunststof, metaal en glas. Bestel de brilliant paper marker gemakkelijk online.

1 - 0 van 0

Brilliant paper markers

Bestel uw brilliant paper markers eenvoudig online

Hoewel de naam anders doet vermoeden, zijn brilliant paper markers niet alleen geschikt voor papier. Ze kunnen gebruikt worden op diverse materialen en ondergronden. Denk bijvoorbeeld aan glas, kunststof of metaal.

Voordelen
Een van de voordelen van de brilliant paper marker is dat de pigmentinkt op waterbasis niet doordrukt. Daarnaast is hij hittebestendig op bijna alle oppervlakken. Zo kan u zorgeloos teksten schrijven of bepaalde secties markeren. De inkt is wrijf-, veeg- en watervast.

Verschillende vormen
Wij verkopen markers met een ronde of schuine punt. De ronde punt is verkrijgbaar in 1,5 - 3 mm en de schuine variant in 1 - 5 mm. Bij 123inkt kan u kiezen uit veel verschillende kleuren brilliant markers van Edding.

Navulling
Wil u zelf uw markers bijvullen? Kijk dan naar onze navullingen. De navullingen zijn beschikbaar in de kleuren zwart, rood, groen en blauw en hebben een inhoud van 25 ml.

Is dit toch niet de marker die u zoekt? Bekijk dan eens onze andere markers. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten, kleuren en types. Denk aan permanent markers, whiteboard markers of flipchart markers.
 Heeft u vragen over het bestellen? Bekijk onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag even verder.