123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.be B.V.
Telefoon: +32 (0)9 39 64 123
Onze klantendienst
is ma-vrij geopend van
08.00 tot 22.00 uur
Meer dan 3 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België 2018

Brilliant paper markers

Brilliant paper markers zijn de ideale stiften om te schrijven op papier. De permanente pigmentinkt drukt niet door op het papier en is wrijf-, veeg- en watervast. Deze veelzijdige marker is niet alleen geschikt voor papier, maar kan ook gebruikt worden om te schrijven op kunststof, metaal en glas. Bestel de brilliant paper marker gemakkelijk online bij 123inkt.

Brilliant paper markers

Bestel uw brilliant paper markers eenvoudig online

Hoewel de naam anders doet vermoeden, zijn brilliant paper markers niet alleen geschikt voor papier. Ze kunnen gebruikt worden op diverse materialen en ondergronden. Denk bijvoorbeeld aan glas, kunststof of metaal.

Voordelen
Een van de voordelen van de brilliant paper marker is: de pigmentinkt op waterbasis drukt niet door het papier. Daarnaast is deze hittebestendig op bijna alle oppervlakken. Ook kunt u zorgeloos teksten schrijven of bepaalde secties markeren. De inkt is namelijk wrijf-, veeg- en watervast.

Verschillende vormen
Wij verkopen markers met een ronde of beitelvormige punt. De ronde punt is verkrijgbaar in 1,5 - 3 mm en de beitelvormige variant in 1 - 5 mm. Bij 123inkt kunt u kiezen uit veel verschillende kleuren brilliant markers van edding.

Navulling
Wilt u zelf uw markers bijvullen? Kijk dan naar onze navullingen. De navullingen zijn beschikbaar in de kleuren zwart, rood, groen en blauw en hebben een inhoud van 25 ml.

Is dit toch niet de marker die u zocht? Bekijk dan eens onze andere markers. Wij hebben een uitgebreid assortiment met verschillende soorten, kleuren en type markers. Denk aan permanent markers, whiteboard markers of flipchart markers.
 
Heeft u vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag even verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten