123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Nietjesmachines

Een nietjesmachine is een apparaat dat niet mag ontbreken op uw bureau. U kan er gemakkelijk papieren mee aan elkaar vastmaken en gebundeld houden. Bij 123inkt bieden we diverse modellen aan en alle nietjes die u daarbij nodig heeft. Koop uw nietmachine voor de laagste prijs bij 123inkt.

1 - 0 van 0

Nietjesmachines

Makkelijk en snel nieten met de nietjesmachines van 123inkt

Nietmachines, niettangen en tackers bestaan in verschillende soorten en maten. Heeft u een nietmachine nodig voor thuis of voor zakelijk gebruik? Let in beide gevallen goed op de nietcapaciteit van de machine die u bestelt.
 

Of u nu enkele pagina's of juist hele stapels aan elkaar wilt nieten, voor elk project is er een nietmachine beschikbaar. Ons assortiment bevat standaard en mini nietmachines, nietmachines voor zwaar gebruik en langarm nietmachines, ideaal voor het nieten van drukwerk zoals brochures en boekjes.
 

De tackers, oftewel nietpistolen, zijn voorzien van een goede grip en kunnen door onder andere plastic en textiel heen nieten. Een nietpistool kan ook ideaal zijn voor het nieten op een houten ondergrond en is hierdoor geschikt voor tijdens het klussen.
 

Is uw machine leeg? Koop dan ook losse nietjes via 123inkt om uw machine te vullen. Let er hierbij op dat u de goede maat bestelt. Indien u niet zeker weet welke nietjes u precies nodig heeft, bekijk dan onze nietjesvergelijker. Met onze ontnieters kan u nietjes in een mum van tijd verwijderen. Werkt u liever niet met nietjes, gebruik dan de nietloze nietmachine om enkele papieren op een milieuvriendelijke manier aan elkaar te hechten.


Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag even verder.