123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Kapstokken


Een opgeruimde inkomhal begint met een stevige kapstok of handige haken. Of u nu op zoek bent naar een staand exemplaar of de hangende variant: bij ons vindt u kwalitatieve kapstokken zodat u alle jassen op één plek kan hangen.


Koop een kapstok en hang uw jassen op

Een goede kapstok is onmisbaar in uw interieur of op kantoor. Iedereen heeft jassen in huis die ergens aan moeten worden opgehangen. Er zijn twee soorten kapstokken te onderscheiden: de staande variant en het hangende exemplaar. Lees snel verder en kom erachter welk ophangsysteem het best bij u past!

De staande kapstok

Een staand exemplaar is ideaal wanneer u de kapstok af en toe wil verplaatsen. Omdat u niks aan de muur hoeft te bevestigen, zet u de kapstok neer waar u maar wil. Bij dit model hangt u de jas als het ware om de ‘stok’ heen. Vaak bieden staande kapstokken ook de mogelijkheid om er paraplu’s in te bewaren. Handig, want zo slaat u twee vliegen in één klap!  

Een kapstok met haakjes

Wil u graag zelf bepalen hoe hoog de jas wordt opgehangen? Kies dan voor handige kapstokhaken. U bevestigt de kledinghaken gemakkelijk aan de muur op elke gewenste hoogte. Voor kleine kinderen is het fijn wanneer de ophanghaken wat lager hangen. Hierdoor kunnen zij zelf hun jas pakken zonder hulp van mama of papa. De muurhaken zijn ook handig voor gebruik op kantoor met beperkte ruimte. Kapstokhaken nemen minder plaats in dan bijvoorbeeld een staand exemplaar maar bieden toch de mogelijkheid om jassen op te hangen.  

 

Nog zo’n handig item om uw gang mee uit te rusten is een sleutelkast. Hou uw sleutels en sleutelbossen overzichtelijk bij elkaar en raak ze nooit meer kwijt: dit opbergkastje heeft elk huishouden nodig. De meeste modellen zijn voorzien van een beveiligingssysteem, waardoor u niet bang hoeft te zijn dat mensen ongewenst sleutels meenemen. 


Heeft u vragen over het bestellen van kapstokken? Bekijk onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag even verder.