123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Fichebakken


Bestel hier fichebakken in diverse formaten en kleuren. In ons assortiment vindt u ook kaartenbakken met een sluitsysteem. Bestel vóór 23.59 uur, dan heeft u uw kaartenbak morgen in huis!


Fichebakken kopen? Bestel ze gemakkelijk online

Met een fichebak organiseert en maakt u uw papieren documenten, foto’s of steekkaarten overzichtelijk. Daardoor vindt u informatie eenvoudig en snel terug én is deze netjes opgeborgen. Om de inhoud van uw kaartenbak te ordenen, gebruikt u handige tabkaarten. Hiermee kan u uw informatie indelen op alfabet.

Fichebakken in verschillende kleuren en maten

De kaartenbakken in ons assortiment zijn in verschillende kleuren te bestellen. Wij hebben ze in zwart, blauw, rood en lichtgrijs. Onze fichebakken zijn bovendien verkrijgbaar in diverse formaten. De bakken bieden ruimte aan een verschillend aantal kaarten. Bekijk de onderstaande tabel om te zien welke kaartenbak u nodig heeft.
 
Formaat fichebak Afmeting fichebak(LxBxH) Aantal kaarten
A4 325 x 320 x 140 mm 1.300 kaarten
A5 228 x 102 x 171 mm 450 kaarten
A6 165 x 128 x 96 mm 350 kaarten
A7 121 x 74 x 101 mm 250 kaarten
A8 89 x 71 x 58 mm 300 kaarten
 
Wil u grote documenten kwijt in uw fichebak? Dan is de A4-kaartenbak echt iets voor u. Hierin kan u A4-kaarten liggend opbergen.

fichebakken met sluitsysteem

Voor het verplaatsen en vervoeren van uw kaartenbak, kiest u voor een exemplaar met een intelligent sluitsysteem. Dankzij dit handige systeem blijft de inhoud van uw fichebak netjes op zijn plek zitten. De inhoud is op die manier tevens veilig afgeschermd.

Misschien ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Waarvoor gebruik ik een fichebak?

Een fichebak is voor verschillende doeleinden te gebruiken. U kan hem gebruiken om adressen, flashcards, documenten of foto’s te ordenen. Wil u visitekaartjes graag op alfabetische volgorde bewaren? Kies dan voor een visitekaarthouder.

Welke fichebak heb ik nodig?

Fichebakken zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Hier vindt u kaartenbakken in A4-, A5-, A6-, A7- en A8-formaat. Raadpleeg de bovenstaande tabel om te zien wat de exacte afmeting van elke kaartenbak is. Zo weet u zeker dat deze in uw bureaulade of kast past. Let ook op het aantal kaarten dat in een bak past.

Welke kaarten gebruik ik voor een fichebak?

Steekkaarten worden veel gebruikt in een fichebak. Hiermee sorteert u eenvoudig informatie zoals telefoonnummers of persoonsgegevens. Steekkaarten voor uw kaartenbak bestelt u het goedkoopst bij 123inkt.be.

Als u nog vragen heeft over het bestellen van fichebakken, bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantendienst u natuurlijk graag verder.