123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Knutsellijm


Bestel hier knutsellijm, hobbylijm, kinderlijm en alleslijm voor diverse materialen. U vindt hier ook knutsellijm voor het maken van slijm en volledige slijmsets. Bestel vóór 23.59 uur, dan heeft u uw bestelling morgen in huis!


Knutselen met lijm? Bestel hier eenvoudig de juiste lijm

Knutsellijm is één van de hobbyartikelen die natuurlijk niet kan ontbreken tijdens uw creatieve project. Wij hebben verschillende soorten knutsellijm die u kan gebruiken. Wij adviseren u om lijm van het 123inkt huismerk te kiezen om kosten te besparen. Bekijk bij het kiezen van de juiste lijm voor welk materiaal deze geschikt is. In ons assortiment zit lijm voor papier, hout, plastic, glas en nog veel meer.

Kinderlijm voor verschillende materialen

Voor kinderen bestaat er speciale kinderlijm. Ook hier raden wij u onze 123inkt kinderlijm aan. Kinderlijm is gemakkelijk uitwasbaar en heeft een vieze, bittere smaak. Hiermee wordt voorkomen dat kinderen lijm in hun mond stoppen. Onze huismerk kinderlijm is geschikt voor verschillende materialen, zoals papier, hout, karton en kurk. Zodra kinderen klaar zijn met knutselen, kunnen ze de gelijmde materialen eventueel weer losmaken.

Slijm maken met knutsellijm

Kinderlijm is ook goed te gebruiken voor het maken van slijm. De gekleurde lijmen in ons assortiment zijn hier ook uitstekend voor te gebruiken. Deze lijmen zijn bovendien kindvriendelijk en afwasbaar. Met een gekleurde lijm voegt u extra kleur aan uw slijm of een ander knutselwerk toe. Vergeet bij het maken van slijm niet om Magical Liquid toe te voegen. Bent u op zoek naar een volledig pakket voor het maken van slijm? Bekijk dan de slijmsets van Elmer’s.

Misschien ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Welke knutsellijm heb ik nodig?

Aan de hand van het materiaal dat u aan elkaar wil lijmen, kiest u de juiste knutsellijm. Er zijn lijmen die speciaal ontwikkeld zijn voor hout, glas, plastic, leer, piepschuim en nog veel meer. Alle lijm voor thuis en op kantoor vindt u op 123inkt.be. Bent u op zoek naar knutsellijm voor buiten? Kies dan voor een weerbestendige lijm. Zo weet u zeker dat het gelijmde materiaal niet loslaat.

Welke knutsellijm is geschikt voor kinderen?

Kinderen kunnen speciale kinderlijm gebruiken. Onze 123inkt kinderlijm bevat een vieze, bittere smaak die niet schadelijk is voor de gezondheid. Hierdoor stoppen kinderen de lijm niet graag in hun mond. De lijm is daarnaast gemakkelijk uitwasbaar. Kinderen kunnen de gelijmde materialen eventueel ook weer losmaken. Wil u met uw kind slijm maken? Ook dan gebruikt u kinderlijm.

Als u nog vragen heeft over het bestellen van knutsellijm, bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantendienst u natuurlijk graag verder.