123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Luchtreinigers

Met een luchtreiniger verbetert u de kwaliteit van de lucht bijvoorbeeld thuis of op kantoor. Door de komst van het coronavirus wordt er extra gelet op hygiëne en gezondheid. Draag bij aan een gezonde omgeving door een luchtreiniger te kopen.

1 - 0 van 0

Luchtreinigers

Luchtreinigers bestellen bij 123inkt

Het inademen van gezonde en frisse lucht is van groot belang. Met behulp van een luchtreiniger verbetert u de kwaliteit van de lucht in uw omgeving. Ons assortiment bevat luchtreinigers voor ruimtes van verschillende afmetingen. Deze luchtreinigers verwijderen verontreinigende deeltjes zoals huisstofmijt, sigarettenrook, huidschilfers van huisdieren en allergenen zoals pollen. 

 

Monitorstandaard met luchtreiniger kopen?
Naast de standaard luchtreinigers hebben wij ook een monitorstandaard met luchtreiniger in ons assortiment. Hiermee stelt u uw monitor in op de juiste hoogte en heeft u meteen ook een luchtreiniger om verontreinigende stoffen uit de lucht te verwijderen. Ook is het mogelijk om de luchtreiniger los te maken van de standaard, zodat u deze als losse luchtreiniger kan neerzetten. De monitorstandaard met luchtreiniger is geschikt voor monitors tot 27 inch en kan tot wel 90,7 kg dragen. De luchtreiniger gaat maar liefst 2000 uur mee en is vervangbaar.

 

Voor alle luchtreinigers uit ons assortiment verkopen wij bij 123inkt ook filters en koolstoffilters. Deze dient u om de zoveel tijd, of wanneer het systeem het aangeeft, te vervangen. Het is dus niet nodig om de hele luchtreiniger zelf te vervangen. 


Voor luchtreinigers en hun benodigdheden bestelt u bij 123inkt. Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag even verder.