123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Lamineercartridges

1 - 0 van 0

Lamineercartridges

De goedkoopste lamineercartridges voor uw rollaminator bestelt u online

Bestel uw lamineercartridges en lamineerfilm eenvoudig online bij 123inkt. Bij ons vindt u lamineer cartridges van o.a. Leitz voor de beste prijs. Koud lamineren? Met de cold seal cartridges lamineert u gevoelige materialen die niet aan hitte blootgesteld mogen worden. De cartridges met lamineerfolie zijn eenvoudig in uw lamineerapparaat te plaatsen. Doorgaans bestaan ze uit twee rollen, die er samen voor zorgen dat de voor- en achterkant van het document gelamineerd worden. Er zijn echter ook lamineercartridges die slechts één zijde lamineren.

Met een lamineerapparaat laat u een document er professioneel uitzien. Bovendien is een gelamineerde pagina beter bestand tegen vocht, uv-licht en vuil. Ideaal voor veelgebruikte documenten. Dit geldt niet alleen voor het lamineren met cartridges, maar ook voor het lamineren met lamineerfolie in de vorm van vellen. Deze bestelt u natuurlijk ook bij 123inkt.nl. Heeft u nog geen lamineerapparaat? Deze bestelt u bij ons met de laagsteprijsgarantie! Kies uit instapmodellen en professionele modellen voor dagelijks gebruik. Profiteer van alle voordelen van lamineren en laat uw documenten en uzelf professioneel voor de dag komen.

Bij 123inkt.be bestelt u eenvoudig de juiste laminieercartridges voor uw rollamineermachine. Zowel voor systemen met een enkele lamineercartridge als voor machines met twee lamineerfilm rollen bestelt u eenvoudig het juiste folie, in diverse diktes.