123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Punaises & prikbordspelden


Met punaises en pushpins of prikbordspelden houdt u uw prikbord netjes: of dat nu op kantoor is, of thuis met uw favoriete foto’s. Wij hebben verschillende varianten en zorgen voor een scherpe prijs: punaises bestellen was nog nooit zo makkelijk!


Punaises en prikbordspelden bestelt u hier

De punaise is een klassieker: dit kleine, platte spijkertje met zijn simplistische design kent u vast en zeker. Wist u echter ook dat deze handige prikker al sinds 1903 bestaat? Hoewel de uitvinder in Engeland woonde, komt de naam uit het Frans. ‘Punaise’ betekent namelijk ‘bedwants’, en dit beestje doet met zijn platte lichaam en lange, scherpe snuit sterk denken aan de punaise.

Verschil tussen punaises, pushpins en kopspelden

Pushpins hebben precies hetzelfde doel als punaises, maar zien er net iets anders uit. Een pushpin steekt verder uit het prikbord, waardoor u deze er ook net iets makkelijker uit kan halen als u toch iets wil verplaatsen. Hetzelfde geldt voor de kopspelden: deze hebben een langer steeltje en een kleine, ronde kop. Doordat punaises, pushpins en kopspelden herbruikbaar zijn, kan u dus wisselen met de indeling van informatie op uw bord. Voor het aanbrengen van structuur kan u de verschillende kleuren van de punaises gebruiken.

Combineer punaises met een prikbord

Wat zijn punaises zonder een bord om ze in te prikken? Wij hebben ook een uitgebreid assortiment prikborden. Zo kan u uw punaises en pushpins bijvoorbeeld in het prikbord van kurk prikken, of juist voor een prikbord met vilt kiezen.

Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantendienst u natuurlijk graag even verder.