123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Bureaulampen

Goed licht is belangrijk tijdens het werken of lezen. Met onze bureaulampen verlicht u eenvoudig uw bureau of werkplaats. Bestel de bureaulamp van uw keuze vandaag nog online.

1 - 0 van 0

Bureaulampen

Verschillende soorten bureaulampen

Om te werken of lezen, is goed licht erg belangrijk. Lezen in een lichte omgeving is niet alleen beter voor uw ogen, maar zorgt er ook voor dat u minder snel vermoeid raakt. 

  • Een lamp met een buigbare arm zorgt ervoor dat het licht schijnt waar u het nodig heeft. 
  • Een bureaulamp met ingebouwde loep zorgt voor beter zicht op uw precisiewerk.
  • Een kleine bureaulamp bevestigt u aan de rand van een tafel of bed. U kan hem ook op uw bureau zetten, om altijd op de juiste plaats licht te hebben. 

Kies voor een lamp met ledverlichting, zodat u de kleur van het licht eenvoudig naar neutraal licht of daglicht verandert. Bij een warmer geel licht kan u goed lezen, zonder de aanmaak van melatonine te verstoren. Duik dus gerust nog even in dat goede boek voordat u gaat slapen! De bureaulamp met ingebouwde wekker van Rexel ActiVita zorgt ervoor dat u de volgende dag weer op tijd wakker wordt.

Voeg meteen ook de juiste lamp toe aan uw bestelling. Heeft u vragen over het bestellen? Bekijk onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag even verder.