123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Informatiekaders

Met informatiekaders kan u gemakkelijk folders of informatiedocumenten presenteren. Belangrijke informatie die u wil delen of laten opvallen, hangt u gemakkelijk in het zicht met deze kaders. Bestel het juiste formaat informatiekader bij 123inkt.

1 - 0 van 0

Informatiekaders

Bestel informatiekaders bij 123inkt

Met informatiekaders brengt u met gemak belangrijke informatie in beeld. Wil u bijvoorbeeld een waarschuwingsposter goed in het zicht hangen? Of misschien heeft u huisregels die u op ooghoogte wil ophangen. U kan uw informatie makkelijk in beeld brengen met folderhouders. Ons assortiment bevat zelfklevende informatiekaders, magnetische informatiekaders en informatiekaders met een ophangoog. Deze kaders zijn makkelijk in gebruik en ook de inhoud vervangt u met gemak.

 

Zowel grote als kleine posters of folders kan u presenteren met een informatiekader. In ons assortiment hebben wij informatiekaders voor A2-, A3-, A4, A5- en A6-papier. Wanneer u folders heeft om mee te nemen, dan is het Durable Flexiplus informatiekader A4 wat voor u. Deze folderhouder is te bevestigen aan de muur en heeft 6 vakken. Deze vakken zijn geschikt voor kleine stapeltjes folders, die men vervolgens met gemak mee kan nemen.

 

Bestel nu informatiekaders om uw folders en posters duidelijk te presenteren. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! 
 

Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag even verder.