123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.be B.V.
Telefoon: +32 (0)9 39 64 123
Onze klantendienst
is ma-vrij geopend van
08.00 tot 21.00 uur
meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Inbindmachines

Wil u prachtige presentaties maken met behulp van een inbindmachine? Bij 123inkt.be kan u terecht voor inbindapparaten die permanent of tijdelijk inbinden. Wij hebben machines die geschikt zijn voor thuis, (kleine) organisaties en scholen. Met een luxe bindomslag maakt u uw document helemaal af.

Bestel uw inbindmachine online voor de beste prijs!

Met een inbindapparaat verandert u losse vellen papier in een professioneel ingebonden document. Zo maakt u gemakkelijk en snel vakkundige rapporten, presentaties, handouts en meer.

Het is mogelijk om een document permanent in te binden, wat betekent dat er achteraf geen pagina's toegevoegd of verwijderd kunnen worden. Uw document is dan extra beschermd en fraudebestendig. Daarnaast kan u er ook voor kiezen om een document tijdelijk in te binden. In dat geval kan u het naslagwerk op ieder gewenst moment aanpassen.

Wist u dat de bindrug een belangrijke rol speelt bij de uitstraling van uw document? Bepaal daarom vooraf hoe u uw document wilt presenteren aan de ontvanger. Er bestaan plastic bindruggen, metalen bindruggen, bindstrips en klem- en klikstrips.

Bij 123inkt.be kunt u niet alleen terecht voor uw inbindapparaat, maar vindt u ook de juiste accessoires en toebehoren. Daarnaast geven wij advies en helpen we u bij het selecteren van de juiste inbindmachine. Zo weet u zeker dat u het beste inbindapparaat volgens uw behoefte bestelt !
Heeft u vragen over het bestellen bij 123inkt.be? Op onze Vraag en Antwoord pagina worden de meestgestelde vragen beantwoord. Uiteraard kunt u ook bij onze klantendienst terecht. 

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Voordelige zelftests! Voor 23.59 uur besteld, is morgen in huis