123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Smart pennen

Koop hier uw smart pennen en bijbehorende accessoires. U kiest uit verschillende smartpennen in allerlei kleuren zoals rood, geel en groen. Bestel meteen ook een bijpassend smart notitieboek mee om gebruik te kunnen maken van alle slimme functies.
1 - 0 van 0

Smart pennen

Een smartpen om al uw notities te digitaliseren

Een smartpen combineert traditioneel schrijven met digitale technologie en software. Met een smartpen legt u met de hand geschreven notities meteen digitaal vast op uw computer, smartphone of tablet. De smartpennen die u bij ons vindt, zijn uitgerust met een kleine camera en sensoren die de beweging van de pen detecteren en vastleggen. De informatie die de smartpen registreert, wordt vervolgens via bluetooth naar uw pc of tablet gestuurd. Dit is bijvoorbeeld handig wanneerf u notities maakt tijdens een vergadering en die informatie nadien wil delen met andere collega’s.

Gebruik een Neo smartpen met een smart notebook

Een smartpen gebruikt u alleen in combinatie met speciale notitieboeken. Deze zijn ontworpen om de functies van uw smart pen te complementeren. De Neo notitieboeken hebben namelijk rasterlijnen en stippen die de camera van de Neo smartpen helpen bij het nauwkeurig vastleggen van de geschreven tekeningen en notities.

Speciale apps voor uw smartpen

Uw Neo smartpen maakt ook gebruik van een stukje software, dat u op uw apparaat downloadt. De Neo Notes App en PaperTube-app zijn te downloaden voor Android en iOS. In deze apps worden uw handgeschreven notities opgeslagen. Dit is niet de enige functionaliteit van deze applicaties. U kan nog veel meer doen met deze apps:
  • Upload uw notities naar Google Drive
  • Voeg tags toe
  • Zoek op woorden
  • Kies de kleur en dikte van de pen
  • Mail direct naar anderen
  • Orden uw notities in verschillende digitale notitieboeken
De Neo Notes App en PaperTube-app zijn beide ook te downloaden voor uw Windows- of Mac-computer. De applicaties zijn helemaal gratis.

Uw smartpen urenlang gebruiken

De Neo smartpen M1 gebruikt u tot wel 6 uur achter elkaar. De ingebouwde batterij gaat in stand-by modus 125 dagen mee. Zo hoeft u niet elke dag uw pen op te laden. Opladen doet u dit met de meegeleverde micro USB-kabel. De led-indicator op de smartpen geeft het aan als deze bijna leeg is (rood lampje) en als deze weer een volle batterij heeft (groen lampje).

De verschillen tussen de Neo smartpen M1 en Neo smartpen N2

De Neo smartpen M1 is de voordeligste optie van de twee. Deze gebruikt u alleen om uw handgeschreven notities te digitaliseren en te delen met anderen. De Neo smartpen N2 is de iets duurdere variant. Deze pen heeft alle functionaliteiten van de Neo M1 smartpen, maar doet daar nog een schepje bovenop. De ‘Record and Play’ functie is een toevoeging om spraaknotities (synchroon) op te nemen en af te spelen met uw handgeschreven notities. Zo kan u via spraak toelichting geven bij uw notities. Door de extra functionaliteit heeft de Neo N2 smartpen een uur minder batterijvermogen (5 uur).

Ook interessant voor bij uw smartpen

Veelgestelde vragen

Kan een smartpen op normaal papier gebruikt worden?

Nee, een smartpen heeft speciaal ontworpen papier nodig om zo gedetailleerd mogelijk uw handschrift te kunnen digitaliseren. Bij 123inkt.be koopt u een speciaal notitieboek voor bij uw smartpen.

Hoe werkt een digitale pen?

Een smartpen digitaliseert uw notities en tekeningen, terwijl u aan het schrijven bent. Deze worden naar een speciale applicatie op uw smartphone, tablet of computer gestuurd, waardoor u ze meteen kan bewerken en kan doorsturen naar anderen.

Kan een smartpen met alle apparaten worden gebruikt?

Uw Android- of iOS-apparaat kan gebruikmaken van de speciale applicaties die met een smartpen werken. Deze zijn vaak gratis te downloaden in de App Store of Google Play Store. Vaak heeft een applicatie wel minimaal een bepaalde software-update nodig. Zorg er daarom altijd voor dat uw apparaat de nieuwste software heeft.


Heeft u nog vragen over het bestellen van een smartpen? Bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantendienst u natuurlijk graag verder.