123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Neon board markers


Laat tekeningen en tekst opvallen met de neon board markers van Edding! Deze neon markers zijn speciaal ontwikkeld voor donkere oppervlakken en u bestelt ze hier goedkoop en snel. Welke kleur kiest u?


Koop hier uw neon boardmarkers in 5 kleuren

Wil u schrijven of tekenen op donkere kleurborden, schoolborden, ruiten of spiegels? Dan zijn de neon board markers van Edding ideaal. Deze markers bevatten fluorescerende inkt die op een donkere ondergrond het best tot zijn recht komt. Om het fluo-effect te vergroten, schijnt u extra licht op de tekening. Zo versterkt u de kleurintensiteit en wordt de bijzondere werking van de neon board markers benadrukt.

Uitwisbare neon markers

Doordat neon board markers een schuine punt hebben, zijn ze erg gebruiksvriendelijk. U schrijft en tekent er vloeiend mee op gladde ondergronden en het resultaat is professioneel en elegant. De inkt is bovendien droog uitwisbaar, waardoor u ze gemakkelijk kan corrigeren of uitvegen. Dat maakt de neon markers zeer geschikt voor gebruik in restaurants of winkels. Kortingen, dagmenu’s en speciale aanbiedingen schrijft u op notitieborden en ramen, en zodra ze veranderen, past u de boodschap gewoon weer aan!

Maak een knallend kunstwerk

Ook in huis maakt u met een neon marker leuke decoraties, bijvoorbeeld in de kinderkamer. Heeft u thuis een krijtbord in de keuken hangen? Vervang dan eens uw standaard krijtjes door een neon board marker. Niet alleen blijven uw handen vrij van krijt, maar de fluorescerende inkt zorgt ook voor een verrassend effect. Maak combinaties met wit, blauw, groen, geel en roze en breng kleur in huis! Bent u op zoek naar andere speciale markers? In ons assortiment vindt u onder andere ook decoratiemarkers voor binnen en buiten en krijtstiften.
Als u nog vragen heeft over het bestellen, bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantendienst u natuurlijk graag even verder.