123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Leitz WOW

De kleurrijke Leitz WOW serie bevat alle kantoorartikelen die u nodig heeft voor uw bureau. Van producten om uw documenten te ordenen tot artikelen zoals nietmachines, scharen en veel meer. Allemaal in opvallende vrolijke kleuren. Bij ons vindt u alles uit de Leitz WOW serie!

 
1 - 0 van 0

Leitz WOW

Koop Leitz WOW kantoorartikelen

Heeft u graag kleur op uw bureau? De Leitz WOW serie is te verkrijgen in allerlei kleuren om uw bureau of kantoor op te vrolijken. Zo kan u kiezen om alles in dezelfde kleur aan te schaffen, of om juist verschillende kleuren met elkaar te combineren.
 

Opbergen met de Leitz WOW serie

Creëer orde op uw bureau door uw losliggende documenten netjes op te bergen. Gebruik een ladeblok of brievenbak als u de documenten binnen handbereik wil bewaren. Zijn ze klaar voor het archief, dan kan u ze opslaan in een ringband of classeur. Wanneer u meer dan alleen papier wil opbergen, is een opbergdoos geschikt voor u. Naast documenten bewaart u daarin ook makkelijk losse spullen, zoals foto's, brieven en notities.
 

Vul uw bureau met Leitz WOW artikelen
 

Voor een nietmachine, schaar, perforator, schrijfblok of papiermand kan u eveneens terecht in het Leitz WOW assortiment. Zo heeft u alles bij de hand om aan de slag te gaan. Kies ook voor een Leitz WOW wandklok of thermosbeker om uw kantoorinrichting compleet te maken. 


Houd uw bureau overzichtelijk door het in te richten met de Leitz WOW serie. Bestel ze nu bij 123inkt! Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag even verder.