123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.be B.V.
Telefoon: +32 (0)9 39 64 123
Onze klantendienst
is ma-vrij geopend van
08.00 tot 21.00 uur
meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Cursusblokken

Notities maken tijdens een cursus, opdrachten doen of lijstjes opstellen? In een cursusblok kunt u naar hartenlust schrijven en al uw ideeën noteren. U vindt bij 123inkt.be een ruim assortiment aan cursusblokken.

Cursusblokken

Cursusblok kopen? Bestel voordelig online

Bent u op zoek naar een cursusblok? Bij 123inkt.be kunt u kiezen uit allerlei soorten cursusblokken. Zo kunt u aantekeningen maken in blokken met gelinieerd papier of cijfers en berekeningen noteren op geruit papier. Daarnaast zijn er ook speciale cursusblokken met notenbalken beschikbaar voor het opschrijven van muziekstukken.

Cursusblokken met scheurrand of microperforatie zorgen ervoor dat u bladen gemakkelijk kunt uitscheuren en opbergen in een classeur. Dankzij een spiraalrug kunt u snel en eenvoudig door uw aantekeningen bladeren en de juiste pagina terugvinden.

Voor gebruik op de middelbare school of de universiteit is het handig om cursusblokken in allerlei kleuren te gebruiken. Op die manier kunt u notities voor verschillende vakken of onderwerpen goed uit elkaar houden. In ons assortiment vindt u cursusblokken in veel kleuren en formaten. Om notities nog overzichtelijker te ordenen, kunt u gebruikmaken van indexen en markeerstiften
Heeft u nog vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord'-pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag even verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Voordelige zelftests! Voor 23.59 uur besteld, is morgen in huis