123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Kantoorbenodigdheden

Hier vindt u alle kantoorartikelen die u thuis of op het werk nodig heeft. Bestel alle spullen voor kantoor online en profiteer van onze laagsteprijsgarantie. Gebruik de zoekbalk om eenvoudig tussen alle kantoorbenodigdheden te zoeken!

1 - 0 van 0

Kantoorbenodigdheden

Helaas, uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer een ander woord.

Goedkope kantoorbenodigdheden bestellen? Snel geleverd!

Met de juiste kantoorartikelen staat niets een productieve werkdag nog in de weg. Wij helpen u daarom graag bij het inrichten van uw ideale kantoor. In onze webshop vindt u alle kantoorbenodigdheden die u zoekt en bovendien altijd voor de laagste prijs. Daarnaast verzenden wij alle bestellingen die u op werkdagen voor 23:59 uur plaatst, dezelfde dag nog. U hoeft daarom nooit lang te wachten op uw goedkope kantoorartikelen en u kan zich blijven richten op het échte werk.

Top 5 kantoorartikelen

Bent u benieuwd naar de populairste kantoorartikelen in onze webshop? Of wil u uw (thuis)kantoor inrichten met de handigste items? In de tabel hieronder ziet u welke kantoorartikelen wij het meest verkopen én welke wij verrassend handig vinden.
 
Meest verkochte kantoorartikelen Verrassend handige kantoorartikelen
1. Nietjes 1. Documenthouder
2. Set markeerstiften 2. Laptopslot
3. Plakband 3. Ontnieter
4. Kassarol 4. Pennenhouder met speaker
5. Zelfklevende notes 5. Uitwisbare balpen

Kantoorartikelen voor elk (thuis)kantoor

Werkplekken zijn er in alle soorten en maten, waardoor het ook voor iedereen verschilt welke kantoorbenodigdheden niet mogen ontbreken. De basis is hetzelfde: op elke werkplek is er behoefte aan kantoorartikelen zoals schrijfblokken, mappen, papier en schrijfmateriaal zoals pennen en markers. Maar het is ook logisch dat u voor een thuiswerkplek andere spullen nodig heeft dan voor een kantoorruimte.

Onmisbaar voor thuiskantoren

Bij het inrichten van uw thuiskantoor staan comfort en stijl vooraan. U wil immers een plek in huis creëren waar u prettig kan werken, maar die ook past bij uw interieur. Voor thuiskantoren zijn klasseermodules en opbergdozen handig, bijvoorbeeld van de kleurrijke Leitz WOW serie. Hiermee houdt u uw bureau netjes. Daarnaast helpen ergonomische producten om uw werkhouding optimaal te maken. Vergeet ook niet om een webcam aan te schaffen, zodat u van thuis uit kan deelnemen aan online vergaderingen.

Onmisbaar voor bedrijfskantoren

Ook de zakelijke klant vindt in onze webshop alles om een kantoor in te richten. Van bureaustoelen tot toetsenborden en van muismatten tot monitorarmen: u bestelt het allemaal bij ons. Daarnaast bieden we voldoende keuze in onder andere classeurs en archiefdozen voor een overzichtelijke administratie. Met whiteboards, krijtborden en flipcharts richt u vergaderruimtes in en beeldschermfolie zorgt voor een veilige werkplek. We verkopen zelfs verzendmateriaal en vloermarkering voor uw magazijn!

Al uw kantoorbenodigdheden in één bestelling

Bij ons vindt u alle onmisbare kantoorartikelen bij elkaar. We hebben er ruim 50.000 in ons assortiment, waardoor u niet langs meerdere winkels of webshops hoeft. De gehele inrichting en aankleding van uw (thuis)kantoor bestelt u dus gewoon in één keer! Makkelijk toch? Bovendien bespaart u hiermee veel tijd én geld. Dankzij onze laagsteprijsgarantie bent u namelijk verzekerd van voordelige prijzen. Heeft u nog meer producten uit ons assortiment nodig of bent u een zakelijke klant? Bekijk ook de volgende categorieën:
 

123inkt kantoorartikelen: beste prijs-kwaliteitverhouding

Misschien kent u ons 123inkt huismerk al van de voordelige cartridges en toners. Maar wist u dat u bij veel kantoorartikelen ook de mogelijkheid heeft om voor ons huismerk te kiezen? Dat betekent dat u aan de slag kan met goedkopere kantoorartikelen van dezelfde, hoge kwaliteit. Niet voor niets profiteert u op elk huismerkartikel van levenslange garantie!

Veelgestelde vragen

Waar kan ik al mijn kantoorartikelen online bestellen?

123inkt is een van de meest complete webshops om uw kantoorbenodigdheden te bestellen. Hier heeft u keuze uit ruim 50.000 kantoorartikelen, die direct uit voorraad geleverd worden. Bovendien profiteert u van de laagsteprijsgarantie én levenslange garantie op het 123inkt huismerk.

Welke kantoorartikelen worden het meest gebruikt?

Als u een (thuis)kantoor gaat inrichten, mag dit in ieder geval niet ontbreken:
  • Papier, van printpapier tot schrijfblokken en notes
  • Schrijfwaren, zoals pennen, potloden en markers
  • Opbergmappen, bijvoorbeeld ringmappen, classeurs en geperforeerde hoesjes
  • Een printer inclusief supplies, zoals inktcartridges of toners

Waar vind ik mooie kantoorartikelen?

Leitz heeft een aantal kleurrijke sets met mooie kantoorartikelen ontworpen. Zo’n Leitz serie bevat onder andere diverse mappen, brievenbakken en schriften, maar ook een schaar, een perforator en een nietmachine. Omdat alles in één kleur ontworpen is, zijn deze sets van kantoorartikelen een vrolijke toevoeging aan uw werkplek.


Heeft u nog andere vragen, bijvoorbeeld over het bestelproces? Bekijk onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag verder.