123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Nieuwsbrief

Melding
Aan- of afmelden aanbiedingen en nieuws Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van speciale kortingsacties, aanbiedingen en de laatste nieuwtjes? Of wilt u zich hier juist voor afmelden? Vul dan hieronder uw e-mailadres in en klik op de desgewenste knop. Bij aanmelden ontvangt u een e-mail om uw aanmelding te bevestigen.


Nieuwsbrief archief
Nieuwsberichten van 2021:

22 dec. 2021 - Aangepaste levertijden

Het kan zijn dat uw pakket tijdens de feestdagen later bezorgd wordt, dan u van ons gewend bent. Bekijk hier wanneer uw bestelling geleverd wordt, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Namens ons hele team alvast fijne feestdagen!
17 dec. 2021 - Maak de feestdagen cosy

Maak uw thuiskantoor compleet met de leuke bureau-accessoires en kantoorartikelen van Leitz Cosy. Kies uit drie prachtige kleuren!
3 dec. 2021 - Raamtekenweken

De jaarlijkse Raamtekenweken van edding zijn weer gestart! Maak met krijtstiften een mooie tekening op je raam! Ontdek alle krijtstiften in ons assortiment.
26 nov. 2021 - Black Friday 2021!

Vandaag stunten wij met de prijzen van al onze printers. Laat printen niet in de papieren lopen en maak gebruik van deze Black Friday kortingen!
19 nov. 2021 - Black Friday Deals!

Wij geven alvast de aftrap van onze Black Friday aanbiedingen. Tot en met donderdag 25 november bestelt u ál onze huismerkproducten met 10% korting!
12 nov. 2021 - NIEUW: eetbare koffiebekers

"Koekje erbij?" "Nee hoor, het bekertje is genoeg!" Deze eetbare koffiebekers doen het goed op elk kinderfeestje. Of u smult er gewoon zelf van. Lekker én duurzaam!
8 nov. 2021 - Wapenstilstand

Op donderdag 11 november 2021 zijn wij i.v.m. Wapenstilstand niet bereikbaar. De leveringen die op die dag voorzien zijn, worden met een dag opgeschoven.
5 nov. 2021 - BuJo: dagboek en agenda in één

Een planning, to-dolijst, persoonlijk verhaal of tekening: alles kan in uw bullet journal! Met deze bezigheid laat u uw creativiteit de vrije loop. Bekijk onze artikelen voor bullet journaling en ga zelf aan de slag met deze trend.
29 okt. 2021 - Halloweenknutsels

Met onze knutseltips tovert u uw huis om tot een griezelig decor voor Halloween! Creëer extra sfeer met geverfde pompoenen, griezelig lekkere cupcakes, mooie raamtekeningen of originele halloweenstickers. Lees alle DIY-tips en knutselideeën in ons blogbericht.
26 okt. 2021 - Allerheiligen

Op maandag 1 november 2021 zijn wij i.v.m. Allerheiligen niet bereikbaar. De leveringen die op die dag voorzien zijn, worden met een dag opgeschoven.
15 okt. 2021 - Nieuwe trend: Happy Stones

Met Happy Stones tovert u stenen om tot kleine vrolijkmakers. In ons nieuwste blog leest u hoe u de stenen het best versiert. Een leuke activiteit tijdens de herfstvakantie!
11 okt. 2021 - Beste Webwinkel: winactie!

Dankzij u hebben we de titel 'Beste Webwinkel van België' in de categorieën Consumentenelektronica en Kantoorartikelen gewonnen! Daarom maakt u een week lang elke dag kans op een iPad Air.
4 okt. 2021 - Dierendag

Vandaag is de dag dat wij muizen niet zien als een plaag. Haal die computermuis in huis!
1 okt. 2021 - Dag van de Koffie

Vandaag is het Internationale Dag van de Koffie. Wist u dat ons assortiment ook koffie, thee en soep bevat? Ideaal om aan uw bestelling toe te voegen!
24 sep. 2021 - Herfstknutselen

Een simpele, maar erg leuke DIY: breng de natuur tot leven met wiebeloogjes! Plak het decoratiemateriaal op bladeren, pompoenen, eikeltjes of wat u maar wil en tover alles om tot een gezichtje.
17 sep. 2021 - Papier (versnipperen) hier

Een papierversnipperaar is ideaal om vertrouwelijke documenten niet te laten rondslingeren. In dit blogbericht helpen wij u om de juiste versnipperaar voor uw werkplek te vinden. Meer ruimte in de papiermand en minder kans op een datalek!
10 sep. 2021 - Profiteer van 10% korting

Sla nog snel de laatste benodigdheden voor werk of school in! U ontvangt t.e.m. zondag 12 september 10% korting op meer dan 12.000 schoolartikelen en kantoorbenodigdheden!
27 aug. 2021 - Schrijven, scannen en bewaren

Alle aantekeningen uit de Oxford Touch spiraalschriften slaat u eenvoudig digitaal op met behulp van de gratis SCRIBZEE app. Ideaal, zo heeft u altijd alle notities bij de hand!
20 aug. 2021 - Back to school

Ontvang 10% korting op al uw schoolgerief en kantoorartikelen. Van agenda's en pennenzakken tot notitieblokken en classeurs. Zo kan u er weer een jaar tegenaan.
13 aug. 2021 - Spiraalschrift met prachtige aquarel

We maken van een mug geen olifant, als we zeggen dat de Boho Chic cursusblokken van Oxford prachtig zijn om te zien! De notitieblokken zijn verkrijgbaar met een mooie print van een olifant of een bohemian leeuwenprint. Voor welke gaat u?
6 aug. 2021 - Chameleon markers: pen én penseel

Met de magische Chameleon markers maakt u de mooiste tekeningen. Laat kleuren perfect in elkaar overvloeien en gebruik de Color Tops voor nog meer kleurcombinaties.
30 jul. 2021 - Tips om duurzaam te printen

Wilt u graag duurzaam te werk gaan? In dit blog leest u vijf tips om milieuvriendelijker te printen!
23 jul. 2021 - Leuke knutselsets

Of u nu graag met hout, glitter, vilt of naald en draad werkt: in de vakantie vermaakt iedere creatieveling zich met onze complete knutselsets.
19 jul. 2021 - Nationale feestdag

Op woensdag 21 juli 2021 zijn wij i.v.m. de nationale feestdag niet bereikbaar. De leveringen die op die dag voorzien zijn, worden met een dag opgeschoven.
16 jul. 2021 - Print uw vakantiefoto's

Wil u uw zomerse herinneringen op beeld vastleggen en uw foto's een mooi plekje geven? Lees dan in dit blogbericht hoe u precies de mooiste foto's print.
9 jul. 2021 - Mooie schoolartikelen

Combineer erop los en maak leuke sets met onze schoolartikelen. Kies bijvoorbeeld een etui, rugzak en multomap in dezelfde stijl.
25 jun. 2021 - Tekstmarkers

Met onze markeerstiften in vele kleuren onderstreept, kleurt en markeert u belangrijke informatie. Wedden dat u nooit meer iets vergeet?
18 jun. 2021 - Nieuw: de Canon Zoemini kit

Maak nieuwe herinneringen en druk foto's ter plaatse af met de Canon Zoemini zakprinter. Bestel direct één van de premium kits, bestaande uit een pocketprinter, een handige beschermhoes en 30 vellen papier.
15 jun. 2021 - Winactie: Laatste kans!

Maak nog t.e.m. vrijdag elke dag kans op een iPad Air, iPhone 12 of een PS5. Hoe? Plaats een bestelling en beantwoord de wedstrijdvraag!
8 jun. 2021 - Vaderdagcadeaus

Verwen papa op 13 juni met een origineel cadeau. Wat denkt u van een fotoprinter, draadloze oplader of een beamer om de wedstrijden van de Rode Duivels te bekijken in een heuse thuiscinema?
1 jun. 2021 - Winactie t.e.m. 18 juni

Nog steeds maakt u elke dag kans op fantastische prijzen! Wacht niet langer en bestel nu!
28 mei 2021 - Schildertechnieken verbeteren?

Wil u uw schilderijen nét dat beetje extra geven en eens een nieuwe schildertechniek proberen? Lees onze nieuwste blog over diverse schildertechnieken, haal er inspiratie uit en ga zelf aan de slag!
18 mei 2021 - Win een iPad Air, iPhone 12 of PS5!

Maak t.e.m. 18 juni elke dag kans op fantastische prijzen! Bij iedere bestelling kan u deelnemen. Vul dus nu die voorraad inkt, hobby- en kantoorartikelen aan!
10 mei 2021 - Feestdag 13 mei!

Naar aanleiding van Onze-Lieve-Heer-Hemelvaart zullen wij niet bereikbaar zijn op donderdag 13 mei. Leveringen die normaal gezien op die dag zouden doorgaan, worden verschoven naar 14 mei.
7 mei 2021 - Moederdagcadeaus

Zet uw moeder in het zonnetje en verras haar met een passend cadeau. Wat dacht u van een handlettering set voor de creatieveling? Of een draadloze oplader voor mama die absoluut niet zonder gsm kan.
23 apr. 2021 - Wereldboekendag

Duik met ons in de boeken. Ontdek hier hoe u lezen nog leuker maakt!
16 apr. 2021 - Stickers klaar? Plakken maar!

Complimentenstickers, adresetiketten, cadeaulabels... met zelfgemaakte stickers kan u ontzettend veel. Het printen van etiketten is niet moeilijk! Lees in onze nieuwste blog hoe u aan de slag gaat.
9 apr. 2021 - Schets erop los met edding drawliners

Heeft u de drawliners van edding al eens uitgeprobeerd? Deze fineliners zijn perfect voor schetsen, zen-tangling of het maken van mandala's en doodles!
2 apr. 2021 - Kleuren tijdens Pasen

Wil u ook iets leuks doen tijdens de paasdagen? Bekijk hier onze leuke kleurplaten en andere kleurbenodigdheden!
26 mrt. 2021 - Ga zelf aan de slag en haal de lente in huis

Wiebelogen, pompons, papier... Alles wat u nodig hebt om lentedecoraties te knutselen vindt u hier.
19 mrt. 2021 - Wat is de beste printer voor thuis?

Door het vele thuiswerken is een printer in huis onmisbaar geworden. Welke functionaliteiten zijn belangrijk en door welke tools werkt u efficiënter? In dit blogbericht leest u wat de beste printer voor u is.
12 mrt. 2021 - Kabelloos bureau

Heeft u ook meer kabels dan u lief is op het bureau? Of niet genoeg poorten om alle apparatuur aan te sluiten? Een docking station lost al deze problemen op!
5 mrt. 2021 - Quilling: een eeuwenoude papiertechniek

Kent u quilling al? Deze papierkunst is een perfecte lockdownhobby voor jong en oud. Met Folia quillingpapier en -sjablonen kunt u prachtige creaties maken.
26 feb. 2021 - Er was eens...

Maak met de haaksets van Folia een eigen draak, eenhoorn of ander dierenvriendje en laat uw fantasie de vrije loop! Welk sprookje brengt u tot leven?
12 feb. 2021 - Uren borduren

Borduren oubollig? Zeker niet, het is enorm hip! Maak de mooiste creaties met deze borduurartikelen.
5 feb. 2021 - Valentijnskaarten maken

We kunnen allemaal wel wat liefde gebruiken in deze periode. Maak met Posca verfmarkers de mooiste valentijnskaarten voor je geliefde, vrienden of familie!
29 jan. 2021 - Tijd voor een spelletje

Deze lange lockdown doorkomen? Voeg een leuk spelletje toe aan uw bestelling om de tijd te doden!
22 jan. 2021 - Zoals het klokje thuis tikt...

Wist u dat wij meer dan 25 klokken in ons assortiment hebben? Kies uit verschillende merken, kleuren en modellen.
15 jan. 2021 - Welke printer kiest u?

Hulp nodig bij het kiezen van een nieuwe printer? Bepaal met onze keuzehulp of een inkjetprinter of laserprinter het best bij u past.
8 jan. 2021 - Opgeruimd starten aan 2021

Heeft u de nieuwe Leitz Cosy lijn al ontdekt? Fleur uw (thuis)werkplek op met deze kantoorartikelen en bureauaccessoires in drie verschillende kleuren.

123inkt.be in het nieuws