123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Nieuwsbrief

123inkt.be sleept mooie prijzen in de wacht bij de Webshop Awards

Fantastisch nieuws! Op 1 oktober jl. is 123inkt.be verkozen tot Beste Webshop in de categorieën Kantoorartikelen en Consumentenelektronica. De Salesforce Webshop Awards Belgium werden dit jaar uitgereikt op een online evenement met als thema 'Future Proof Retail'.

In de categorie Elektronica mochten we het onder meer opnemen tegen Coolblue, Mediamarkt en Collishop. In de categorie Kantoorartikelen was Ava de concurrent van 123inkt. Alle kanshebbers zijn beoordeeld op criteria als klantvriendelijkheid, assortiment, prijs, betrouwbaarheid, winkelgemak en service.

Deze mooie uitkomsten hebben wij geheel aan onze klanten te danken. De consumenten hadden het namelijk voor het zeggen tijdens deze verkiezing. Bijna 160.000 consumenten kozen uit meer dan 230 retailers hun favoriete winkelketen en webshop. Van de webwinkels in onze categorieën hebben wij de hoogste score gekregen. Grote dank aan iedereen die op ons heeft gestemd! Door jullie mogen wij ons in 2020 en 2021 wederom Beste Webwinkel van België noemen.

De winnaars van de categorieprijzen zijn automatisch genomineerd om ook overall winnaar te worden van de Salesforce Webshop Award Belgium. De winnaars worden op 19 november tijdens de Gondola Gala Night bekendgemaakt.

---
Voor verdere informatie:
info@123inkt.nl
0294-787123

Dit persbericht is gepubliceerd op 5 november 2020.