123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.be B.V.
Telefoon: +32 (0)9 39 64 123
Onze klantendienst
is ma-vrij geopend van
08.00 tot 22.00 uur
bijna 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België 2021

Computermuizen

Of u nu graag werkt met een bekabelde, draadloze of ergonomische muis, in onze webshop vindt u diverse varianten, passend bij uw wensen. Benieuwd welke exemplaren wij aanbieden? Bekijk het uitgebreide aanbod!

Computermuizen

Computermuis bestellen? Bekijk ons aanbod

De muis is een zeer populair computeraccessoire. Ze laat de cursor razendsnel bewegen over het beeldscherm en zorgt voor het efficiënt uitvoeren van allerlei taken. In onze webshop verkopen wij verschillende varianten, zoals de bekabelde muis, de draadloze muis en de ergonomische muis. Benieuwd welke het beste bij u past? Lees dan snel verder.

Direct beginnen met uw computermuis

Wil u meteen aan de slag met uw computermuis? Kies dan voor een bedraad model! U hoeft immers niet te prutsen met batterijtjes of een USB-nano-ontvanger. De bekabelde muis sluit u aan op de USB-poort van uw computer, waarna ze direct klaar is voor gebruik.

Meer bewegingsvrijheid nodig?

De draadloze variant is bijna hetzelfde als haar bekabelde voorganger. Ze werkt vaak op batterijen of is op te laden met een bijgeleverde USB-kabel. Het fijne aan dit model is dat de bewegingsvrijheid niet beperkt wordt door een draad. Uw muisbereik is dus een stuk groter! Daarnaast is deze draadloze computermuis ook een echte aanrader voor reizigers, omdat er geen draad vast zit aan de behuizing. Hierdoor neemt ze weinig ruimte in beslag en dat betekent meer ruimte voor andere benodigdheden! Gaat u voor de draadloze muis, vergeet dan zeker niet om ook een setje batterijen te kopen.

Voorkom eventuele RSI-klachten

Draaien uw polsen overuren achter de computer? Wees eventuele RSI-klachten voor en koop een ergonomische muis. Deze comfortabele muis biedt een fijne grip en een optimale ondersteuning. Hierdoor worden pezen, zenuwen en aderen ontlast. De ergonomische computermuis is beschikbaar met of zonder draad.

Laat uw computermuis rusten op een flexibele ondergrond, zoals een muismat. Deze is voorzien van een antisliplaag en voorkomt eventuele krassen op uw bureau. Een goede combinatie dus voor mensen die veel tijd spenderen achter hun computerscherm.


Heeft u vragen over het bestellen van een computermuis? Kijk dan op onze Vraag en antwoord pagina waar veelgestelde vragen staan beantwoord. Staat uw antwoord er niet tussen? Dan helpt onze klantendienst u graag verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten