123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Win een PlayStation 5 t.w.v. € 550!

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Computermuizen

Of u nu graag werkt met een bekabelde, draadloze of ergonomische muis, in onze webshop vindt u diverse varianten, passend bij uw wensen. Benieuwd welke exemplaren wij aanbieden? Bekijk het uitgebreide aanbod!
1 - 0 van 0

Computermuizen

Computermuis bestellen? Bekijk ons aanbod

De muis is een zeer populair computeraccessoire. Ze laat de cursor razendsnel bewegen over het beeldscherm en zorgt voor het efficiënt uitvoeren van allerlei taken. In onze webshop verkopen wij verschillende varianten, zoals de bekabelde muis, de draadloze muis en de ergonomische muis. Benieuwd welke het beste bij u past? Lees dan snel verder.

Direct beginnen met uw computermuis

Wil u meteen aan de slag met uw computermuis? Kies dan voor een bedraad model! U hoeft niet te rommelen met batterijen of een USB-nano-ontvanger. De bekabelde muis sluit u aan op de USB-poort van uw computer, waarna ze direct klaar is voor gebruik.

Meer bewegingsvrijheid nodig?

De draadloze variant is bijna hetzelfde als zijn bekabelde voorganger. Dezewerkt vaak op batterijen of is op te laden met de bijgeleverde USB-kabel. Het fijne aan dit model is dat de bewegingsvrijheid niet beperkt wordt door een draad. Uw muisbereik is dus een stuk groter! Daarnaast is deze draadloze computermuis ook een echte aanrader voor reizigers, omdat er geen draad vastzit aan de behuizing. Hierdoor neemt ze weinig ruimte in beslag en dat betekent meer ruimte voor andere benodigdheden! Gaat u voor de draadloze muis? Schaf dan ook meteen een setje batterijen aan.

Voorkom eventuele RSI-klachten

Draaien uw polsen overuren achter de computer? Wees eventuele RSI-klachten voor en koop een ergonomische muis. Deze comfortabele muis biedt een fijne grip en een optimale ondersteuning. Hierdoor worden uw pezen, zenuwen en aderen ontlast. De ergonomische computermuis is beschikbaar met of zonder draad.

Laat uw computermuis rusten op een flexibele ondergrond, zoals een muismat. Deze is voorzien van een antisliplaag en voorkomt eventuele krassen op uw bureau. Een goede combinatie dus voor mensen die veel tijd spenderen achter hun computerscherm.

Veelgestelde vragen

Waar moet je op letten bij het kopen van een muis?

  • Kies een optische muis voor vlakke, effen oppervlakken en een lasermuis voor ribbelige en doorzichtige oppervlakken.
  • Kies voor een draadloze muis als u bewegingsvrijheid op het bureau belangrijk vindt.
  • Overweeg een ergonomische muis als u veel tijd achter uw computer besteedt. Zo verkleint u de kans op pijn en RSI.
De keuze voor een goede muis is zeer persoonlijk en hangt af van uw noden. Voor gaming heeft u bijvoorbeeld een ander soort muis nodig dan voor administratief werk.

Wat is de beste muis voor een laptop?

Een draadloze muis. Als u veel onderweg bent met uw laptop, wil u een compacte muis die u makkelijk meeneemt. Een draadloze muis heeft geen kabels die onnodig ruimte in beslag nemen. De zeer kleine nano-ontvanger laat u gewoon in de laptop zitten. Zo kan u, waar u ook bent, snel en efficiënt de muis gebruiken.

Welke muis werkt op alle ondergronden?

Een lasermuis is hiervoor het meest geschikt. De laser zorgt namelijk voor een grotere nauwkeurigheid dan de meeste optische muizen hebben. Hierdoor is een lasermuis preciezer, zelfs op ondergronden zoals glas of spiegels.

Heeft u vragen over het bestellen van een computermuis? Kijk dan op onze Vraag en antwoord pagina waar veelgestelde vragen staan beantwoord. Staat uw antwoord er niet tussen? Dan helpt onze klantendienst u graag verder.