123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.be B.V.
Telefoon: +32 (0)9 39 64 123
Onze klantendienst
is ma-vrij geopend van
08.00 tot 22.00 uur
Meer dan 3,5 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België 2021

Raamtekenweken: versier uw ramen met krijtstiften in alle kleuren

 

Raamtekenweken: van 29 november t.e.m. 31 december 2021

Met krijtstiften maakt u de mooiste tekeningen op de ramen; van winterse taferelen tot de tekst van uw favoriete kerst- of sinterklaasliedje. Zo zorgt u voor extra gezelligheid in huis wanneer het buiten koud en donker wordt. Doet u mee? Vergeet dan niet uw tekening op social media te delen met #raamtekenweken. U maakt dan kans op mooie prijzen van edding.

Aan de slag? Bestel krijtstiften!

Kies krijtstiften in allerlei kleuren om de mooiste raamtekeningen te creëren. Vooral de witte krijtstift is ideaal voor het maken van winterse tekeningen op glas. Bent u uitgekeken op een krijtstift-tekening? Dan veegt u 'm zo weer uit, zonder sporen!
 

Bekijk het volledige assortiment krijtstiften

 

   

Inspiratie nodig? Download een sjabloon 

Een beetje hulp bij het creëren van een mooie tekening is best handig. Op de website van de Raamtekenweken vindt u heel wat sjablonen. Print het gewenste sjabloon uit, plak het papier op uw raam en teken de lijnen over. Zo heeft u binnen no-time een perfecte tekening op uw raam! Gaat u voor één van de Sinterklaas-sjablonen, een inspirerende quote of een winters tafereel? Verzamel uw krijtstiften, ga direct aan de slag en moedig ook uw buren aan.
 
 

Bekijk alle gratis sjablonen van edding

 

 

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% btw)
Laagsteprijsgarantie!