123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Nieuwsbrief

Melding
Aan- of afmelden aanbiedingen en nieuws Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van speciale kortingsacties, aanbiedingen en de laatste nieuwtjes? Of wilt u zich hier juist voor afmelden? Vul dan hieronder uw e-mailadres in en klik op de desgewenste knop. Bij aanmelden ontvangt u een e-mail om uw aanmelding te bevestigen.


Nieuwsbrief archief
Nieuwsberichten van 2019:

20 dec. 2019 - Aangepaste levertijden

Het kan zijn dat uw pakket tijdens de feestdagen later bezorgd wordt, dan u van ons gewend bent. Bekijk hier wanneer uw bestelling geleverd wordt, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Namens ons hele team alvast fijne feestdagen!
13 dec. 2019 - De kerstvakantie komt eraan

Tijdens de kerstvakantie zijn we graag creatief bezig; lekker tekenen, verven of knutselen aan de keukentafel. Uiteraard alleen met het beste materiaal! Bekijk daarom nu al onze hobbyartikelen.
6 dec. 2019 - Markeren in pastelkleuren

Vanaf nu kunt u teksten en aantekeningen markeren in pastelkleuren! Deze zachte kleuren zijn nieuw en zijn te vinden in de categorie: markeerstiften
29 nov. 2019 - Black Friday

Ook bij 123inkt profiteert u van Black Friday deals! Bekijk al onze aanbiedingen. 
22 nov. 2019 - Zie ginds: Sinterklaascadeaus

De leukste geschenken voor pakjesavond vindt u hier! Tekendozen, glanslakmarkers, agenda's en nog veel meer cadeaus voor een mooie prijs. Bestel nu en zorg dat u uw cadeaus op tijd in huis heeft.
15 nov. 2019 - Dé nieuwe trend: glanslakmarkers

Geef uw accessoires een nieuwe look! Met Gloss paint markers maakt u uw eigen kerstversiering, creëert u unieke accessoires of ontwerpt u toffe cadeaus. Doe hier inspiratie op en bestel direct!
8 nov. 2019 - Beroemde pen

Steeds vaker komen we onze 123inkt pennen tegen in commercials en videoclips. U ontvangt deze pen bij iedere bestelling, maar het is natuurlijk ook mogelijk om een voorraad in te slaan! 
1 nov. 2019 - Het mes snijdt aan twee kanten

In grote magazijnen of tijdens het klussen mag een goed Stanleymes niet ontbreken. Ontdek onze verschillende soorten Stanley- en afbreekmessen
25 okt. 2019 - Nieuw in ons assortiment

Met onze nieuwe fineliners maakt u zeer gedetailleerde tekeningen of notities. Deze set met 10 verschillende kleuren is ideaal voor het maken van technische tekeningen.
18 okt. 2019 - Heeft u al een nieuwe agenda?

De tijd vliegt, voordat u het weet is het 2020. Heeft u al een agenda voor het nieuwe jaar klaar liggen? Bij ons vindt u verschillende soorten en maten, bekijk direct welke agenda bij u past. 
11 okt. 2019 - Win een iPad Pro!

Iedere dag in oktober geven wij een iPad Pro 12,9 inch in de kleur spacegrijs weg! Wilt u ook kans maken op deze geweldig prijs? Plaats dan vóór 1 november 2019 een bestelling. Lees hier meer!
2 okt. 2019 - 123inkt lanceert 123encre.be

123encre.be is officieel live! Dat betekent dat Franstalige inwoners van België vanaf vandaag bestellingen kunnen plaatsen in hun moedertaal. Benieuwd wat er achter de schermen is gebeurd? Lees het persbericht.
27 sep. 2019 - Keuzehulp printers

Hulp nodig bij het kiezen van een nieuwe printer? Bepaal met onze keuzehulp of u het beste een inkjetprinter of laserprinter kunt aanschaffen. 
20 sep. 2019 - Winnaar Webshop Awards!

Goed nieuws! Tijdens de Webshop Awards zijn wij verkozen tot beste Webshop in de categorie kantoorartikelen. Bedankt allemaal voor jullie stem, wij zijn hartstikke trots!
13 sep. 2019 - Voldoet u aan de wetgeving?

Vaak zijn digitale (bedrijfs)gegevens goed beveiligd, maar hoe zit dat met informatie op papier? Onze papiervernietigers helpen u om te voldoen aan de wetgeving. 
6 sep. 2019 - Eenvoudig notities maken

Wist u dat u iets beter onthoudt, wanneer u het opschrijft? Bestel vandaag nog een nieuw notitieboekje, daar kunt u er nooit genoeg van hebben.  
30 aug. 2019 - Een goed begin...

Weer aan het werk moeten na vakantie is zo erg nog niet met gloednieuwe spullen. Bestel nu al uw kantoorbenodigdheden gemakkelijk en snel online.  
23 aug. 2019 - Back to school

Het einde van de vakantie nadert. Bestel daarom nu nieuwe schoolspullen en zorg voor een vliegende start van het schooljaar!
16 aug. 2019 - Plan eenvoudig vooruit

Weekagenda's zijn veruit de meest populaire agenda's, heeft u er al een voor 2019-2020? Bestel gemakkelijk en snel een schoolagenda, docentenagenda of een van onze andere agenda's
9 aug. 2019 - Geef ongewenste gasten geen kans

Houd ongewenste gasten buiten de deur op uw volgende exclusieve feest. Gebruik evenementenbandjes, zo weet u zeker dat er geen partycrashers op uw locatie zijn.    
5 aug. 2019 - Bescherm uw laptop of tablet

Vaak onderweg met een laptop of tablet? Met een laptoptas of tablethoes zijn uw apparaten goed beschermd. Ook handig voor vakantie.    
26 jul. 2019 - Werk zorgeloos in openbare ruimtes

Werkt u regelmatig in openbare ruimtes? Met een privacy filter op uw laptop zorgt u ervoor dat niemand vertrouwelijke informatie op uw scherm kan zien. 
19 jul. 2019 - Ergonomische producten

Hoe gezond en veilig is uw werkplek? Met ergonomische producten verbetert u uw werksituatie en kunt u productiever werken. Bekijk nu muizen, polssteunen, monitorstandaarden en meer.
12 jul. 2019 - Alles voor het nieuwe schooljaar

Hoewel de vakantie nog maar net begonnen is, is dit hét ideale moment om alvast de benodigdheden voor het nieuwe schooljaar in huis te halen. Bekijk nu ons assortiment schoolspullen.
5 jul. 2019 - Betere luchtkwaliteit

Onze luchtreinigers verwijderen maar liefst 99,97% van de verontreinigde deeltjes. Gebruik 'm thuis of op kantoor en zorg voor een betere luchtkwaliteit.
1 jul. 2019 - Afdrukken op elke locatie

Met onze mobiele printers kunt u altijd en overal bestanden afdrukken. Ideaal voor als u vaak onderweg bent.  
14 jun. 2019 - Ongestoord te werk

Op kantoor heeft u te maken met verschillende omgevingsgeluiden. Wanneer u geconcentreerd aan het werk moet, kan dat storend zijn. Een koptelefoon is dan wellicht een oplossing, test het zelf! 
7 jun. 2019 - Maak uw hoofd leeg

Het is bewezen dat u iets beter onthoudt als u het opschrijft. Gebruik onze notitieboekjes voor al uw aantekeningen en maak uw hoofd leeg.
31 mei 2019 - Instant fotopapier

Haal nog vóór het vakantie- en festivalseizoen voldoende fotopapier in huis. De polaroid camera is namelijk helemaal terug!   
24 mei 2019 - Hét hulpmiddel bij presentaties

Uw presentaties worden nóg beter met de presenters en laserpointers van Kensington. Ga gemakkelijk naar de volgende pagina en vestig de aandacht op belangrijke punten op het scherm met de laser.
17 mei 2019 - Foutje, bedankt!

Een foutje is snel gemaakt, maar met onze correctieproducten kunt u die gelukkig snel ongedaan maken. Vóór 23:59u besteld, morgen in huis!   
10 mei 2019 - Heeft u een ergonomische zithouding?

Een goede zithouding kan nek-, schouder- of rugklachten voorkomen. Bekijk onze ergonomische producten en maak uw werkplek comfortabeler.
15 apr. 2019 - Aangepaste levertijden rond de feestdagen

Rondom de feestdagen in het voorjaar kan het zijn dat uw pakket later wordt bezorgd dan u gewend bent. Klik hier voor alle aangepaste levertijden.
15 mrt. 2019 - Mobiele printers: op locatie printen

Direct die leuke foto printen of op locatie een factuur voor een klant afdrukken? Mobiele printers maken het mogelijk! Ontdek welke draagbare printer van HP, Canon of Brother past bij uw wensen.
8 mrt. 2019 - Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Wist u al dat wij niet alleen inkt en toners verkopen, maar ook heel veel kantoorartikelen? Van agenda's tot zichtpanelensystemen: alles voor uw kantoor bestelt u voordelig op 123inkt.be.
1 mrt. 2019 - Alles voor ophangen en bevestigen

Heeft u onze handige ophangmaterialen al gezien? Met zelfklevende spijkers van tesa, stevige montagetape, haakmagneten en nog veel meer wordt het ophangen van materialen een eitje.
22 feb. 2019 - Alles voor uw whiteboard

Kies uit allerlei soorten whiteboards en vind precies het model dat bij uw wensen past. Bestel gelijk whiteboard markers, een stiftenhouder, magneten en reiniger mee. Zo heeft u in één keer alles in huis!
15 feb. 2019 - Bestel printpapier online

Printpapier bestelt u voordelig op 123inkt.be. In ons ruime assortiment vindt u allerlei soorten papier: standaard kopieerpapier, fotopapier en gekleurd papier. Kies uit diverse merken, formaten en gewichten.
7 feb. 2019 - Papierversnipperaars: altijd scherp geprijsd

Een goede papierversnipperaar maakt het vernietigen van gevoelige informatie heel eenvoudig. Kies een model voor thuis of op kantoor uit ons ruime assortiment met verschillende veiligheidsniveaus.
1 feb. 2019 - Labelprinters met de laagsteprijsgarantie

Print zelf uw eigen verzendlabels, productetiketten en nog veel meer met de labelprinters van Brother en Dymo. Bestel gelijk etiketten mee voor de laagste prijs.
25 jan. 2019 - Nieuw op 123inkt.be: kapstokken

Vanaf nu kunt u ook kapstokken bestellen op 123inkt.be. Kies uit handige kapstokhaken met een montageset, magnetische kapstokhaken en stijlvolle staande kapstokken voor op kantoor.
18 jan. 2019 - Voordelig een nieuwe printer

Bestel nu een printer met de laagsteprijsgarantie. Kies uit de beste modellen laser- en inkjetprinters voor thuis of kantoor. In ons assortiment vindt u de uitstekende merken Brother, Epson en Canon.
4 jan. 2019 - Archiveren en opbergen

Begin 2019 met een schone lei en een opgeruimd kantoor. Op 123inkt.be bestelt u alles voor archiveren en opbergen. Ordners, rugetiketten, tabbladen, archiefbinders en nog veel meer.

123inkt.be in het nieuws