123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Etikettenprinters


Zelf etiketten printen is een eitje met een speciale etiketprinter. U gebruikt dit handige apparaat zowel op kantoor als thuis om producten te labelen of pakketten te verzenden. Bestel hieronder uw eigen etikettenprinter en ga direct van start!


Etikettenprinter kopen? Bekijk hier ons assortiment

Een etikettenprinter hoort thuis op ieder bureau: niet alleen op kantoor, maar ook in huis is het een handig hulpmiddel. Deze kleine, compacte printer is speciaal bedoeld om etiketten en labels te printen en gebruikt hiervoor geen inkt of toner. In plaats daarvan is een etikettenprinter thermisch: het etiket wordt bedrukt met behulp van warmte. Hiervoor heeft u enkel de speciale hittegevoelige etiketten nodig - de printer doet de rest.

Etikettenprinter van Dymo, Zebra of Brother

Verschillende merken hebben etiketten printers van hoge kwaliteit in hun assortiment. Tussen onze Dymo labelprinters vindt u de populaire Dymo LabelWriter serie, welke ideaal is voor thuisgebruik of in een klein kantoor. U print hiermee alles van etiketten tot verzendlabels en één model biedt zelfs de mogelijkheid om ook tapes te bedrukken. Bent u op zoek naar een professionele etikettenprinter voor zakelijk gebruik? Neem dan een kijkje tussen onze Zebra etikettenprinters: deze hebben een hoge afdruksnelheid en zijn populair in magazijnen en retail. Van Brother hebben wij een zeer uitgebreid aanbod en bieden we zowel eenvoudige als professionele uitvoeringen, waaronder enkele draagbare etikettenprinters.

Bestel direct uw etiketten mee

Bij uw etikettenprinter heeft u uiteraard ook de speciale warmtegevoelige etiketten nodig. Ook deze vindt u in verschillende soorten en afmetingen in onze webshop. Daar zijn de etiketten, ook wel labels genoemd, gesorteerd op basis van het merk van uw etikettenprinter. Met het labelnummer of het typenummer van de printer vindt u het etiket waarnaar u op zoek bent. Voor veel etiketten hebben wij ook een alternatief van het 123inkt huismerk ontwikkeld, waarmee u altijd goedkoper uit bent.

Heeft u vragen over het bestellen van een etikettenprinter? Kijk op onze ‘Vraag en antwoord' pagina waar veelgestelde vragen worden beantwoord. Staat uw antwoord er niet tussen? Dan helpt onze klantenservice u graag verder.