123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

DCP-L2550DN

Toner voor de Brother DCP-L2250DN laserprinter vindt u hier met de laagsteprijsgarantie. U vindt daarnaast ook de bijpassende drum en fuser unit voor de Brother DCP-L2250DN printer. De toner en drum voor de laserprinter zijn beschikbaar van ons voordelige huismerk en van het originele Brother merk. U profiteert altijd van levenslange garantie op het gebruik van onze huismerkproducten. Wij zijn zo overtuigd van ons product, dat wij 100% tevredenheidsgarantie geven. Ervaar zelf de voordelen en bestel vandaag nog!

Brother DCP-L2250DN toner met de laagsteprijsgarantie kopen

De Brother DCP-L2250DN laserprinter drukt 34 pagina’s per minuut af in zwart-wit. Deze printer maakt dan ook alleen gebruik van zwarte toner, namelijk de Brother TN-2410 (normale capaciteit) en Brother TN-2420 (hoge capaciteit). Beide vindt u van ons voordelige 123inkt huismerk en van het originele Brother merk. U profiteert altijd van levenslange garantie op het gebruik van huismerktoners. Wij hebben zoveel vertrouwen in ons product, dat wij 100% tevredenheidsgarantie bieden op onze huismerkartikelen. Ontdek de voordelen voor uw printer en portemonnee en bestel vandaag, zodat u uw bestelling morgen al in huis heeft.

Voordelige huismerktoner voor de Brother DCP-L2250DN printer

Voor de Brother DCP-L2250DN laserprinter kan u natuurlijk de originele Brother toner gebruiken. Als u meer wil besparen op uw printkosten, bieden wij een alternatief hiervoor aan: ons huismerk. De huismerktoner wordt door onze deskundige kwaliteitsafdeling uitvoerig getest, zodat wij de hoogst mogelijke kwaliteit kunnen waarborgen. Het 123inkt huismerk is voordeliger dan originele Brother toners. Daarbij komt ook dat de huismerktoners voor de Brother DCP-L2250DN printer meer tonerpoeder bevatten, zoals u hier kan zien:
 
Toner Origineel 123inkt huismerk Verschil
Brother TN-2410 (normale capaciteit zwart) 1200 pagina’s 1400 pagina’s 200 pagina’s
Brother TN-2420 (hoge capaciteit zwart) 3000 pagina’s 3300 pagina’s 300 pagina’s


De normale capaciteit toner van ons huismerk print 200 pagina’s meer uit dan de originele Brother toner. De hoge capaciteit toner doet daar nog een schepje bovenop, deze print 300 pagina’s meer dan de originele Brother toner.

De Brother DCP-L2250DN laserprinter voorzien van een drum

Naast tonerpoeder, heeft de Brother DCP-L2250DN printer ook een drum nodig om te kunnen functioneren. De drum gaat gemiddeld 5 keer langer mee dan een toner, waardoor deze minder vaak vervangen moet worden. Voor deze Brother laserprinter is dat de Brother DR-2400 drum. Deze kan u, net als het tonerpoeder, bestellen van ons voordelige huismerk of origineel van Brother. Tussen de twee zit geen verschil in printcapaciteit, maar wel in prijs. De huismerkdrum is namelijk een stuk voordeliger. Een drum is een cilindrische trommel met een lichtgevoelige laag. Tijdens het printen wordt toner aangebracht op de drum door statische elektriciteit. De toner hecht zich aan de delen van de drum waar licht op valt, waardoor er afbeeldingen en teksten kunnen ontstaan. Het A4-printpapier (A4 is het maximale afdrukformaat van de Brother DCP-L2250DN printer) wordt vervolgens door de printer geleid en de toner wordt overgebracht van de drum naar het papier door hitte en druk.

Een fuser unit zorgt voor het perfecte printresultaat

De fuser unit in de Brother DCP-L2250DN laserprinter zorgt ervoor dat het tonerpoeder op het papier wordt gesmolten. Nadat de toner namelijk op het papier is aangebracht door de drum, wordt het papier door de fuser geleid, waarbij het tonerpoeder smelt en zich hecht op het papier. De Brother laserprinter zal een melding geven (‘Change Fuser Unit’) als deze vervangen moet worden. Het vervangen van de fuser unit staat los van de toner. U hoeft dus niet iedere keer de fuser unit te vervangen als de toner op is. Voor de Brother DCP-L2250DN printer gebruikt u de Brother D00YTM001 fuser unit. Deze koopt u bij ons origineel van Brother, altijd met de laagsteprijsgarantie.

De Brother DCP-L2250DN printer onderhouden

Na het printen kunnen er tonerresten in de printer achterblijven. Dat is niet meer dan normaal, maar voor een optimaal gebruik van uw Brother DCP-L2250DN printer is het wel belangrijk om ze te verwijderen. Hiervoor gebruikt u een reinigingsdoek voor laserprinters. De tonerdoek trekt het tonerpoeder aan, waarbij het poeder in de doek wordt vastgehouden. Met de tonerdoek maakt u de binnenkant van de Brother DCP-L2250DN printer schoon zonder vieze handen te krijgen of tonerpoeder achter te laten.

Alle brother DCP-L2250DN toners met de laagsteprijsgarantie

Bij ons vindt u alle toners voor de Brother DCP-L2250DN laserprinter. Daarnaast hebben we alle losse onderdelen die met de tijd vervangen moeten worden. Profiteer altijd van levenslange garantie op het gebruik van huismerkproducten en 100% tevredenheidsgarantie.

Handig om mee te bestellen