123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.be B.V.
Telefoon: +32 (0)9 39 64 123
Onze klantendienst
is ma-vrij geopend van
08.00 tot 21.00 uur
meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Printer type

Brother HL-2030, MFC-9440C 
Brother printer types

Nog niet gevonden wat u zocht?
U kan ook op toner nummer zoeken of contact met ons opnemen.
Heeft u een inktjet printer? Kijk dan bij de inktcartridges.
 

Snel zoeken
Uitgelichte series
HL
MFC
Helaas, uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer een ander woord.

Bestel alles voor uw Brother laserprinter of fax online

Laserprinters drukken documenten af met toners. Deze toners gebruikt u zowel voor zwart-witlaserprinters als voor kleurenlaserprinters. Zodra uw printer aangeeft dat de toner bijna leeg is, bestelt u het best zo snel mogelijk een nieuwe. In onze webshop vindt u originele Brother toners en voordeligere huismerktoners. Informatie over de onderlinge verschillen tussen het origineel en huismerk, leest u verderop deze pagina. 

In onze webshop bestelt u goedkope Brother toners voor verschillende printers. Deze printers zijn opgedeeld in de volgende series:
  • Brother HL-printers: kunnen enkel printen. De HL-serie is de eenvoudigste van alle productlijnen. Toners die geschikt zijn voor Brother HL-printers vindt u onder ‘HL’.
  • Brother MFC-serie: zijn all-in-one printers, waarmee u scant, kopieert en print. Sommige kunnen ook faxen. De juiste toners voor deze Brother printerserie vindt u onder ‘MFC’.
  • Brother DCP-modellen: zijn all-in-one printers voor intensief gebruik. Ze hebben een grotere behuizing dan andere Brother-printers en zijn geschikt voor het verwerken van een groot aantal afdruktaken. Geschikte toners voor deze serie vindt u onder ‘DCP’.
  • Brother Fax: zijn faxapparaten. Geschikte toners vindt u onder ‘Fax’.
  • Brother IntelliFax: zijn faxapparaten voor intensief gebruik. Toners die geschikt zijn voor deze faxserie van Brother vindt u onder ‘IntelliFax’.
Staat uw printerserie er niet tussen? Dan kan u zoeken bij ‘Overige types’. Daarnaast leert u op onze informatiepagina nog meer over alle Brother printerseries.

Vind de juiste Brother toner voor uw printer

Voor het vinden van de juiste toner is het handig om te weten wat het typenummer van uw laserprinter is. Dit nummer staat meestal op de voor- of bovenkant van de printer. Daarna kan u bij de printerserie op dit typenummer klikken en ziet u alle geschikte toners. Wil u specifieker zoeken per toner? Ga dan naar onze Brother tonernummer pagina.

Kiest u huismerk Brother toners of originele Brother toners?

In ons assortiment bestelt u zowel originele Brother toners als huismerk Brother toners. Het grootste verschil tussen ons huismerk en het origineel is de prijs. Huismerktoners zijn goedkoper en bevatten vaak meer tonerpoeder. Het is een goed alternatief voor originele toners, omdat de kwaliteit hoog is.

Voordelen van Brother toners van het 123inkt huismerk:
✓ U krijgt levenslange garantie op alle huismerktoners.
✓ U bespaart op afdrukkosten zonder kwaliteitsverlies.
✓ Huismerktoners bevatten meer tonerpoeder dan originele toners.

Tip: voor het schoonmaken van uw laserprinter bestelt u het beste een laserprinter reinigingsdoek mee. De doeken zijn pluisvrij, waardoor u ze ook kan gebruiken voor het schoonmaken van de binnenkant van de printer.

Mogelijk interessant voor u

Veelgestelde vragen

Welke Brother toner heb ik nodig?

In onze webshop vindt u de juiste toner op printertype of tonernummer. Het printertype staat als nummer vermeld aan de voor- of op de bovenkant van uw laserprinter. Het tonernummer vindt u op de lege toner.

Hoe vervang ik mijn Brother toner?

Zet de laserprinter aan en open de klep. Duw de groene vergrendeling omlaag en verwijder de oude toner uit de drumeenheid. Verwijder de beschermkap van de nieuwe toner en plaats hem in de drumeenheid. Als u een klik hoort, heeft u de toner op de juiste manier vervangen.

Hoe bewaar ik mijn Brother toner het beste?

Het bewaaradvies voor toners is dat de verpakkingstekst altijd rechtop dient te staan en leesbaar moet zijn. Daarnaast is het belangrijk dat toners worden bewaard bij kamertemperatuur. Zo leveren ze ook na een langere opslagperiode de beste afdrukprestaties!

Wat is het verschil tussen een Brother drum en toner?

De belangrijkste verschillen tussen een drum en toner zijn dat toners poeder bevatten en drums ervoor zorgen dat het poeder op papier wordt gezet. In de printermelding ziet u of de toner of drum moet vervangen worden.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Voordelige zelftests! Voor 23.59 uur besteld, is morgen in huis