123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Printers

Op zoek naar een goedkope printer? Wij zijn dé specialist op het gebied van inkt en printers. We bieden een groot assortiment inkjetprinters, laserprinters en meer. Koop hier uw nieuwe printer!

team
Moeilijke keuze? Laat u helpen door onze printerexperts met een advies op maat.                                                                              
Wordt u liever door ons gebeld? Doe uw aanvraag hieronder. Ja, bel mij op

 

Daarnaast kan u ook zelf de bestverkochte printers vergelijken.

Vergelijk bestverkochte printers
1 - 0 van 0

Printers

Printer kopen? Bestel de goedkoopste printers meteen online

Een printer is onmisbaar in zakelijke én persoonlijke situaties. U gebruikt hem voor het printen van belangrijke documenten, schoolverslagen, vakantiefoto’s, brieven en nog veel meer.

De beste printer voor u

Of het nu gaat om intensief of sporadisch gebruik: de kwaliteit van uw afdrukken is erg belangrijk. Het liefst haalt u daarom meteen een goede printer in huis, die voldoet aan al uw eisen. Bij ons vindt u daarom de beste printers van topmerken zoals HP, Canon en Epson. Ook helpen we u graag een handje bij het kiezen van een geschikt model.

Welke soorten printers zijn er?

Voor de meeste standaard toepassingen op kantoor of in huis worden twee soorten printers het meest gebruikt: de inkjetprinter en de laserprinter. Het belangrijkste dat u moet weten over deze soorten is dat een inkjetprinter werkt met inkt en een laserprinter werkt met toner. Dit verschil in printtechniek zorgt ervoor dat beide soorten printers hun eigen kwaliteiten hebben. Zo print een inkjetprinter prachtige foto’s, maar is een laserprinter razendsnel in het printen van documenten. Meer hierover leest u in ons blogbericht over het verschil tussen inkjet- en laserprinters.

Naast deze twee types printers bestaan er nog andere soorten, die voor een meer specifiek doel gebruikt worden. Zo zijn er ook labelprinters, speciaal voor het printen van (thermische) labels en 3D printers voor het ontwerpen van uw eigen objecten.

Kies uw basisfuncties

Gaat u een printer kopen? Let er dan goed op of deze qua functies ook voldoet aan uw eisen. De volgende keuzes zijn bijvoorbeeld erg belangrijk voor het gebruiksgemak:
  • Wil u naast printen ook kunnen kopiëren, scannen en/of faxen? Kies dan voor een all-in-one printer. Dit is een printer met scanner, kopieerapparaat en fax in één. Een losse scanner kopen is ook een optie.
  • Wil u alleen in zwart-wit printen of ook in kleur? Inkjetprinters kunnen altijd in zwart-wit en kleur printen, maar bij laserprinters kan u ook kiezen voor enkel zwart-wit. Voor sommige zakelijke toepassingen is dit al voldoende.
  • Wil u printen in A4-formaat of in A3-formaat? De meeste printers werken met standaard A4-printpapier, maar er zijn ook printers die groter printen.
  • Wil u draadloos printen? Dan kan u het best een wifi printer kopen. Deze verbindt u met uw mobiele apparaten, zodat u vanaf elke plek de gewenste papieren afdrukt.

Altijd de beste printer aanbieding

Op zoek naar een goedkope printer? Bij ons hoeft u nooit te wachten tot de geschikte printer in de aanbieding is. Dankzij onze laagsteprijsgarantie hebben wij de scherpste prijzen van België en dat geldt ook voor printers. Bovendien betekent dit dat u meteen de goedkoopste cartridges meebestelt. Of, in het geval van laserprinters, de goedkoopste toners. Op onze huismerk inkt ontvangt u zelfs levenslange garantie!

Veelgestelde vragen

Wat is de beste printer voor thuis?

Een inkjetprinter is de beste keuze voor thuis. Hiermee maakt u voordelig kleine tot middelgrote hoeveelheden afdrukken: tot zo’n 7500 per maand. Bovendien is deze kleine printer bij uitstek geschikt voor het printen van foto’s en documenten in kleur. Bij 123inkt koopt u voordelig een goede inkjetprinter voor thuis, bijvoorbeeld uit de Epson Expression Home serie.

Wat kost een goedkope printer?

Voor ongeveer € 70,- koopt u bij 123inkt al een zeer goede inkjetprinter die geschikt is voor thuis of een klein kantoor. Bestelt u ook nog 123inkt huismerk cartridges mee? Dan heeft u niet alleen een goedkope printer, maar drukt u ook het voordeligst af.

Wat is de beste printer voor kantoor?

In een zakelijke context zijn vooral zaken zoals printsnelheid en afdrukcapaciteit belangrijk, dus komt u al snel uit bij een laserprinter. Deze printen snel grote volumes en doen dat ook nog eens voordeliger dan inkjetprinters. In een blog van 123inkt leest u hoe u de beste zakelijke printer kiest.


Wil u een goedkope printer kopen, maar heeft u nog vragen over het bestelproces? Kijk dan of uw antwoord op de Vraag en antwoord pagina staat. Staat uw vraag er niet tussen? Dan helpt onze klantendienst u graag verder.