123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

HP LaserJet Pro M12

Toner voor de HP LaserJet Pro M12 kopen? Originele HP toners zijn bij ons gegarandeerd het goedkoopst. Met onze 123inkt huismerk toners kiest u bovendien voor hogere capaciteit én de laagste prijs. Bestel nu!


Bestel hier de juiste toner voor uw HP LaserJet Pro M12

Om dag in dag uit te printen in hoge kwaliteit, heeft uw HP LaserJet Pro M12 zwarte toner nodig. Dit is een speciaal poeder dat verpakt zit in een toner cartridge. Eens in de zoveel tijd raakt de toner op en moet u deze vervangen. Om dit snel én eenvoudig te doen, vindt u op deze pagina precies de juiste toner voor uw HP LaserJet Pro M12. Zoekt u toner voor een M12w of heeft u een M12a? Ook dan bent u hier aan het juiste adres. Deze modellen zijn namelijk bijna identiek aan de M12, met als belangrijkste verschil dat de M12w draadloos kan verbinden met uw laptop of mobiele apparaat.

Goedkoopste toner voor uw HP LaserJet Pro M12

De M12, de M12a en de M12w maken dus gebruik van dezelfde printerbasis. Daarom gebruiken deze modellen ook dezelfde toner - wel zo makkelijk. Het gaat om de HP 79A toner, een zwarte toner met een standaard capaciteit van 1000 pagina’s. Gebruikt u uw HP LaserJet Pro M12 zakelijk? Dan print u waarschijnlijk meer dan gemiddeld. We raden u aan om voor onze 123inkt huismerk toners te kiezen, omdat deze een hogere capaciteit hebben. Deze toners ontwikkelen wij zelf, waarbij we garanderen dat ze in uw printer passen en bovendien voldoen aan alle strenge kwaliteitseisen. We zorgen er ook voor dat ze goedkoper zijn dan het origineel. Kiest u 123inkt huismerk toners voor uw HP LaserJet Pro M12? Dan print u per toner cartridge wel 250 pagina’s meer. En dat voor een veel lagere prijs.

Veelgestelde vragen

Welke toner past in de HP LaserJet Pro M12?

Voor dit type printer heeft u HP 79A toner nodig. Omdat dit model een zwart-witprinter is, gaat het alleen om een zwarte toner. De goedkoopste toners, zowel origineel als huismerk, bestelt u bij 123inkt.

Waarvoor staat de toevoeging ‘w’ bij mijn HP LaserJet Pro M12w?

De ‘w’ verwijst naar ‘wireless’, oftewel draadloos. Deze printers hebben ingebouwde wifi, waardoor u uw apparaten er draadloos mee kunt verbinden. Handig wanneer u vanaf uw laptop of mobiel wilt printen!

Hoeveel pagina’s print ik met een HP LaserJet Pro M12 toner?

Een originele HP 79A toner print ongeveer 1000 pagina’s met een standaarddekking van 5%. Doordat onze 123inkt huismerk toners een hogere capaciteit hebben, print u hiermee ongeveer 1250 pagina’s.


Wilt u HP LaserJet Pro M12 toners kopen, maar heeft u nog vragen over het bestelproces? Kijk dan of uw antwoord op de 'Vraag en antwoord' pagina staat. Staat uw vraag er niet tussen? Dan helpt onze klantenservice u graag verder.