123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Canon printer top 5

Canon printer top 5

Om te zorgen dat u de beste keuze maakt voor een printer, hebben onze printerspecialisten de beste Canon printers voor u op een rij gezet. Deze top 5 bestaat uit modellen die geschikt zijn voor thuis- en zakelijk gebruik. Ze zijn voorzien van diverse handige eigenschappen en functies zodat u moeiteloos al uw documenten afdrukt.

Functies van Canon printers

Canon printers staan bekend om hun hoogwaardige printkwaliteit. Of u nu tekstdocumenten of foto’s wil printen, een Canon printer produceert altijd haarscherpe en heldere afdrukken. Bij onderstaande modellen rollen uw foto’s met levensechte kleuren uit de printer. Ideaal dus voor fotografen, ontwerpers en professionals die regelmatig documenten met kleurrijke grafieken of afbeeldingen printen.

Capaciteit van Canon printers

Deze Canon printers zijn dankzij hun capaciteit uitermate geschikt voor thuisgebruik of voor het gebruik in een klein kantoor. De printsnelheden en ruime papierlade zorgen ervoor dat u snel grotere volumes print. Kies daarnaast voor de voordelige cartridges of toners van ons 123inkt huismerk om de printcapaciteit van uw Canon printer te verhogen.

Compatibiliteit van Canon printers

De Canon printers in deze top 5 werken met de inktcartridges en toners van ons 123inkt huismerk. Zo kan u flink besparen op uw printkosten. Onze printersupplies bevatten namelijk meer inkt of tonerpoeder zodat u nog meer documenten afdrukt. Daardoor gaan ze langer mee en hoeft u minder vaak uw cartridges of toners te vervangen. Fijn voor uw portemonnee maar ook beter voor het milieu!

Gebruiksgemak van Canon printers

De onderstaande Canon printers zijn zeer gebruiksvriendelijk. U installeert ze in een handomdraai en dankzij de duidelijke interface start u eenvoudig printopdrachten. Functies zoals mobiel printen, dubbelzijdig printen (duplex) en/of automatische documentinvoer (ADF) zijn gemakkelijk in te stellen zodat u de productiviteit hoog houdt.

Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid met Canon printers

De Japanse printerfabrikant Canon werd in 1933 opgericht onder de naam ‘Precision Optical Instruments Laboratory’ en ontwikkelde tientallen jaren 35mm-camera’s en later ook spiegelreflexcamera’s. Ruim vijftig jaar later verscheen de eerste printer van Canon. Inmiddels is het merk wereldwijd bekend. Van camera’s en laptops tot medische apparatuur en natuurlijk inkjet- en laserprinters, Canon heeft een zeer breed en divers productassortiment.

Bestel een Canon printer voor thuis of kantoor

Bij ons bestelt u een nieuwe Canon printer altijd voor de laagste prijs. Canon printers zijn zeer betrouwbaar, gaan lang mee en zijn bovendien betaalbaar. Hierdoor zijn deze best scorende Canon printers extra toegankelijk voor particulieren en bedrijven met een kleiner budget. Met een van de printers uit onze top 5 bent u verzekerd van een kwalitatief hoogstaand apparaat.

Printen met de Canon PRINT-app

Met de printermodellen in deze top 5 ervaart u het gemak van mobiel printen. Gebruik hiervoor de Canon PRINT-app. Met deze gratis applicatie voert u diverse taken uit:
  • Printen, kopiëren en scannen*
  • Status van uw printer controleren
  • Inktniveaus checken
  • Onderhoudstaken op afstand uitvoeren
* Kopiëren en scannen is alleen mogelijk bij printers met een kopieer-/scanfunctie.

Download de Canon PRINT-app in de Apple App Store of Google Play Store. Verbind vervolgens uw smartphone of tablet met wifi en ga meteen aan de slag met uw eerste printopdracht. Verbinden met Wi-Fi Direct is, afhankelijk van het model ook mogelijk. Scannen via de Canon PRINT-app geeft u de mogelijkheid om uw documenten of foto’s op te slaan in verschillende bestandsformaten of naar uw device, e-mail of cloud te verzenden.

Heeft u een document voor u liggen dat u wil scannen? Dan kan u de applicatie zelfs gebruiken om deze met de camera van uw smartphone te scannen. Gebruik hiervoor de handige Smartphone Capture en Copy-functie in de app. Het gescande document printen, opslaan of e-mailen doet u vervolgens direct vanaf uw telefoon.

Misschien interessant voor u

Om direct documenten af te drukken met uw nieuwe Canon printer, bestelt u bij ons al uw printerbenodigdheden meteen mee. In onze webshop vindt u cartridges, toners en fotopapier en voor de laagste prijs. Denk er ook aan om een printerkabel mee te bestellen. De meeste printerfabrikanten, waaronder Canon, leveren geen kabel mee bij aankoop van een printer.
 

Veelgestelde vragen

Wat is de beste Canon printer voor thuis?

De beste Canon printer voor thuis is een Canon inkjetprinter. Dit is in aanschaf en bij gemiddeld gebruik goedkoper dan een laserprinter. Kies daarnaast voor een model dat kan scannen of kopiëren en is voorzien van handige functies zoals dubbelzijdig printen en mobiel printen. De Canon Pixma-serie bevat diverse modellen die dankzij de functionaliteiten ideaal zijn voor thuis.

Hoelang gaat een Canon printer mee?

Een Canon printer heeft een levensduur van ongeveer 5 jaar. De mate waarin de printer wordt gebruikt en de manier waarop er met uw printer wordt omgegaan spelen daarbij ook een belangrijke rol. Een printer die dagelijks zeer intensief wordt gebruikt of die niet goed wordt onderhouden gaat vanzelfsprekend minder lang mee.

Als u nog vragen heeft over het bestellen van Canon printers, bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantendienst u graag verder.