123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Bestel uw fotopapier gemakkelijk bij 123inkt.be

Hier vindt u het meest goedkope assortiment fotopapier. Met ons fotopapier zorgt u ervoor dat elke afdruk schittert met heldere kleuren en diepe contrasten. Met merken als HP, Canon en Epson kan u rekenen op fotopapier waardoor uw foto's goed tot hun recht komen. Ons huismerk fotopapier staat bekend om zijn gedetailleerde afdrukken met briljante kleurweergave. Dit papier is direct droog en waterbestendig. Al ons fotopapier koopt u voor de beste prijs.

Printpapier voor foto’s is zwaarder dan standaard printpapier

Fotopapier is over het algemeen zwaarder en dikker dan standaard printpapier. Dit zorgt voor een lang behoud van uw foto’s en andere kleurrijke documenten. Het zwaardere gewicht verbetert bovendien de afdrukkwaliteit. Hierdoor drukt de inkt niet door het papier heen en biedt het daarnaast een stevig oppervlak voor heldere en levendige kleuren. Dit is vooral belangrijk bij het afdrukken van hoge resolutie foto’s waar elk detail telt.

De dikte van het fotopapier draagt bij aan het ‘fotogevoel’ van uw afdrukken. Uw prints hebben een professionele uitstraling die vergelijkbaar is met foto’s uit een fotostudio. Dit maakt fotopapier de ideale keuze voor het afdrukken van zowel familiefoto’s als professionele kunstwerken.

Fotopapier gebruiken met aangepaste printerinstellingen

De instellingen van uw printer veranderen als u een ander soort papier gebruikt. Dit komt door de verschillende eigenschappen van fotopapier. Enkele aanpassingen die u kan maken vindt u hieronder:
  • Papiersoort: selecteer in de printerinstellingen de optie om fotopapier te gebruiken. Zo zijn er andere instellingen voor bijvoorbeeld glanzend en mat fotopapier.
  • Printkwaliteit: fotopapier absorbeert meer inkt, wat resulteert in betere afdrukken. Kies voor de hoogste of de beste kwaliteit in de printerinstellingen.
  • Randloos printen: met deze instelling wordt het volledige vel bedrukt.
  • Droogtijd: printers hebben een instelling om de droogtijd tussen het afdrukken van de pagina’s te verlengen. Als u meerdere documenten na elkaar print, zorgt dit ervoor dat de vellen niet aan elkaar blijven plakken.
Raadpleeg altijd de handleiding van uw printer voor specifieke instructies. De instellingen en mogelijkheden variëren per printer.

Fotopapier voor laserprinters

Koop fotopapier voor laserprinters als u een laserprinter gebruikt. Dit dikke papier is bestand tegen de hitte van uw laserprinter. Gebruik geen laserprinter fotopapier in een inkjetprinter. Dit kan problemen veroorzaken.

Huismerk fotopapier voor de beste kwaliteit en de laagste prijs

Naast de bekende merken koopt u bij ons ook huismerk fotopapier. Met dit papier maakt u hoogwaardige afdrukken, zonder daarvoor een te hoge prijs te betalen. Fotopapier van ons huismerk gebruikt u gemakkelijk in elke soort printer.
 
Soort fotopapier Toepassingen
10 x 15 cm fotopapier Foto’s en fotoalbums
A4 hoogglans fotopapier Professionele fotoafdrukken
A4 zijdeglans fotopapier Professionele fotoafdrukken met de glans van een polaroid voor een nostalgisch gevoel
A4 mat fotopapier Brochures en afdrukken met levendige kleuren
A4 canvas fotopapier Kunstwerken met de uitstraling van echt canvas
A3 fotopapier Grote foto’s en posters
A3+ fotopapier Foto’s en posters met extra grote dimensies

In ons assortiment vindt u huismerk fotopapier voor elke toepassing. Er zijn veel formaten, zoals 10 x 15 cm fotopapier en A4. Ook bieden wij A3-papier aan voor grotere projecten. U kiest uit hoogglans, zijdeglans, mat of canvas. Dit papier is perfect voor inkjetprinters. Ons huismerk fotopapier is betaalbaar en van goede kwaliteit. Zo bespaart u op de printkosten, zonder in te leveren op afdrukkwaliteit.

Speciaal fotoprintpapier met verschillende structuren

In ons brede assortiment vindt u speciaal fotopapier met verschillende soorten structuren. Ons fotopapier met katoen geeft uw afdrukken een zachte, verfijnde uitstraling. Voor een chic en opvallend resultaat kiest u voor fotopapier met leerstructuur. Het fotopapier met houtnerfstructuur geeft uw prints een rustieke afwerking. Dit papier past goed in interieurs met een natuurlijk thema.

Zelfklevend fotopapier voor etiketten en labels

Zelfklevend fotopapier opent een wereld van creatieve mogelijkheden. Dit veelzijdige papier is ideaal voor het eenvoudig aanbrengen van foto’s op verschillende oppervlakken zonder gedoe met lijm of plakband. Zelfklevend fotopapier gebruikt u ook voor het maken van etiketten of marketingmateriaal. De sterke kleefkracht zorgt ervoor dat uw foto’s veilig en netjes blijven zitten. Hier vindt u meerdere soorten zelfklevend fotopapier voor verschillende toepassingen.
 
Type Kenmerken Toepassingen
Mat Niet-reflecterend, subtiele afwerking Labels en interieurdecoratie
Hoogglans Helder en levendig, geschikt voor scherpe afbeeldingen Foto’s met hoge resolutie en reclamemateriaal
Transparant Doorzichtig, ideaal voor glas en ramen Creatieve projecten en raamstickers
Gekleurd Verschillende kleuren voor creatieve toepassingen Kunstprojecten en kleurrijke stickers
Textiel Stofachtige textuur, uniek voor kleding en stoffen Personalisatie van textiel
Waterbestendig Bestand tegen water, ideaal voor buitengebruik Buitenreclame en stickers voor vochtige omgevingen


Ons assortiment zelfklevend fotopapier biedt diverse opties voor al uw creatieve projecten. Van mat tot waterbestendig, elk type heeft unieke kenmerken en toepassingen. Vind het perfecte papier voor uw specifieke behoefte. Of het nu gaat om interieurdecoratie, een kunstproject of buitengebruik.

Fotopapier van verschillende merken

Brother, Canon, Epson en HP bieden allemaal kwalitatief fotopapier aan, elk met hun unieke eigenschappen. Brother fotopapier staat bekend om zijn duurzaamheid, ideaal voor het langdurig bewaren van foto’s. Het fotopapier van Canon blinkt uit in kleurweergave, wat zorgt voor levendige en heldere afdrukken. Epson papier voor foto’s is vaak de keuze van professionele fotografen, vanwege de uitstekende details en kleurdieptes. HP fotopapier biedt een goede balans tussen kwaliteit en prijs, perfect voor dagelijks gebruik.

Papier voor mobiele fotoprinters

Mobiele fotoprinters, zoals de Canon SELPHY, Canon Zoemini en HP sprocket zijn handig voor onderweg. Ze zijn klein en makkelijk mee te nemen. Met deze printers drukt u direct foto’s af vanaf uw telefoon. Voor de beste kwaliteit is specifiek papier nodig. Voor de Canon SELPHY kiest u SELPHY papier. De Canon Zoemini gebruikt het ZINK fotopapier. De HP Sprocket print op verschillende soorten papier. Op deze pagina kiest u simpelweg het printermodel. Vervolgens ziet u alle soorten papier die met uw mobiele printer te gebruiken zijn.

Instax fotopapier voor uw mobiele printer

Naast onze brede selectie papier voor foto’s, bieden wij ook Instax fotopapier aan. Dit papier gebruikt u samen met uw Fujifilm instax camera. Met een Fujifilm Instax print u leuke foto’s die u direct in handen heeft

Handig om mee te bestellen

Veelgestelde vragen

Is fotopapier waterbestendig?

Sommige soorten fotopapier zijn waterbestendig. Bij 123inkt.be verkopen wij verschillende soorten waterbestendig fotopapier, voor inkjetprinters en laserprinters. Waterbestendig fotopapier koopt u bij 123inkt.be altijd met de laagsteprijsgarantie.

Kan ik elk type fotopapier in mijn printer gebruiken?

Nee, een laserprinter gebruikt speciaal fotopapier. Bij 123inkt.be koopt u fotopapier voor laserprinters en inkjetprinters, altijd met de laagsteprijsgarantie.

Hoe print ik foto’s op fotopapier?

Kies het juiste fotopapier voor uw printer en pas de printerinstellingen aan. Plaats het fotopapier met de glanzende zijde naar beneden. Print eerst een testpagina en druk vervolgens uw foto’s af. Laat de inkt goed drogen voordat u de foto’s aanraakt.

Hoe dik is fotopapier?

De dikte van fotopapier varieert, maar ligt meestal tussen de 0,18 tot 0,36 mm. Er bestaat ook dunner of dikker fotopapier. Bij 123inkt.be koopt u fotopapier altijd met de laagsteprijsgarantie.

Welk formaat is fotopapier?

Fotopapier is verkrijgbaar in diverse formaten zoals:
  • 10 x 15 cm fotopapier;
  • 13 x 18 cm fotopapier;
  • 20 x 25 cm fotopapier.
Grotere formaten, zoals A4 en A3, zijn ook geschikt voor grotere afdrukken.

Heeft u nog vragen over het bestellen van fotopapier? Bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantendienst u natuurlijk graag verder.