123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt BVBA
Telefoon: +32 (0)9 39 64 123
Onze klantendienst
is ma-vrij geopend van
08.00 tot 0.00 uur
Meer dan 2,5 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België 2018

 
Home Recycle Klantendienst Over 123inkt.be Vacatures Contact Inloggen Klik hier voor onze Nederlandse website

Webwinkel

Zoek een product

Mijn 123inkt.be

Betaalopties: 

Verzendopties:

PostNL UPS
DPD

Wij zijn aangesloten bij:

FSC® gecertificeerd:

Beoordeling door klanten:
9/10 -
1.174 beoordelingen

Duplex

Duplex
Duplex staat voor het dubbelzijdig verwerken van documenten. Met de duplexfunctie van de printer kunt u automatisch dubbelzijdig printen. Dit betekent dat de printer zelf de pagina’s aan beide zijden bedrukt. U hoeft de pagina niet meer handmatig om te draaien en opnieuw in de printer te plaatsen.

Dubbelzijdig scannen en kopiëren
Soms is het ook mogelijk om automatisch dubbelzijdig te scannen en kopiëren. Hiervoor is een speciale duplex-unit vereist, dus dit is niet met elke printer mogelijk. Als de printer alleen dubbelzijdig kan printen, staat dit tussen haakjes aangegeven in de specificaties. Als de printer alle duplexfuncties heeft, staat er na de bevestiging niets meer tussen haakjes.

Wat is het voordeel van duplex?
Met automatisch dubbelzijdig printen bespaart u zowel tijd als papier. Hierdoor werkt u (of uw kantoor) effectiever, kostenbesparend en milieuvriendelijker. Vooral bij een hoog afdrukvolume per maand is duplex printen voordelig.
 

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% btw)
Laagsteprijsgarantie!


Om 123inkt.be beter en persoonlijker te maken, gebruiken wij cookies en andere technieken. Hiermee volgen wij en derden uw surfgedrag op onze site, passen we advertenties aan op uw interesses en kunt u pagina's delen via social media. Door verder te gaan, gaat u akkoord. Lees meer Sluiten