123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Brother printer top 5

Brother printer top 5

De specialisten van 123inkt.be hebben de top 5 beste Brother printers gemaakt voor uw (thuis)kantoor! Dit topmerk heeft zo veel verschillende modellen, dat het best lastig is de juiste printer te vinden. Daarom hebben onze printerexperts het u wat makkelijker gemaakt. Zij hebben uitgebreid verschillende printers getest op afdrukprestaties, verbruikskosten, capaciteit en gebruiksgemak. Onderstaande printers kwamen als beste uit de test. Ze beschikken over handige functies zoals dubbelzijdig printen (duplex), automatische documentinvoer en wifi en hebben een hoge papiercapaciteit en printsnelheid. Bovendien zijn ze zeer eenvoudig in gebruik.

Capaciteit van Brother printers

Onderstaande printers hebben een hoge capaciteit, wat ze geschikt maakt voor thuisgebruik en voor gebruik in een klein of middelgroot kantoor. In de handige papierlade kan u veel papier kwijt. Hierdoor is het niet nodig om constant bij te vullen. Dit bespaart u tijd en vermindert de kans op papierstoringen. In de printers passen bovendien cartridges/toners van ons 123inkt merk. Deze bevatten meer inkt, waardoor u grotere hoeveelheden kan printen en ze minder vaak hoeft te vervangen.

Compatibiliteit van Brother printers

Uw verbruikskosten houdt u het liefst zo laag mogelijk. Met de printers uit onze top 5 is dit mogelijk, omdat ze gegarandeerd werken met de cartridges en toners van het merk 123inkt. Deze zijn gelijkwaardig in kwaliteit en kunnen tot wel 60% goedkoper. U krijgt ook levenslang garantie op onze 123inkt printer supplies.

Gebruiksgemak van Brother printers

Brother printers staan bekend om hun gebruiksvriendelijkheid. Ze zijn ontworpen met de gebruiker in gedachten. Dat merkt u bijvoorbeeld aan de eenvoudige bediening. De meeste modellen zijn voorzien van een touchscreen, waarmee u makkelijk de printer instelt en navigeert door de verschillende functies. Verder beschikken de printers vaak over een automatische statusmelding. Zo blijft u op de hoogte van het inktniveau en de papiercapaciteit. Handig bij het plannen van inkt- of papierbestellingen!

Koop nu de beste Brother printers: 100 jaar innovatie en kwaliteit

Brother werd in 1908 opgericht in Nagoya, Japan. Onder de naam Yasui Sewing Machine Co werden naaimachineonderdelen gerepareerd en geproduceerd. Nu, ruim 100 jaar, een naamswijziging en vele belangrijke innovaties later, richt de producent zich voornamelijk op de productie van professionele kantoormachines. Waaronder dus ook laser- en inkjetprinters. Zorgvuldig hebben onze specialisten de printers van deze grote printerfabrikant getest en een top 5 samengesteld. Koopt u een van bovenstaande Brother printers, dan weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt!

Brother printerseries vergelijken: HL, MFC en DCP

Brother biedt een ruim assortiment laser- en inkjetprinters, onderverdeeld in drie verschillende series. De voornaamste verschillen zitten in het aantal functies en de geschikte toepassing.

Brother HL: goedkope en betrouwbare thuisprinters

De Brother HL-serie is de meest eenvoudige productlijn en bestaat uit printers met één functie: printen. Moet u nooit kopiëren of scannen? Dan is het zonde om een complexere printer te kopen. HL-printers zijn verkrijgbaar als inkjetprinter, ledprinter en als kleuren- of zwart-witlaserprinter.

Brother MFC: all-in-one printers

Wil u wel wat meer functies? Dan is de Brother MFC-serie de juiste voor u. Met deze all-in-one printers kan u printen, scannen, kopiëren en soms ook faxen. De laserprinters en inkjetprinters uit deze serie zijn geschikt voor thuisgebruik en voor licht tot middelmatig intensief gebruik op kantoor.

Brother DCP: premium kantoorprinters

Gaat u uw printer intensief gebruiken op kantoor, dan raden we er één aan uit de DCP-serie. Ook dit zijn alles-in-één printers. Ze kunnen met gemak de stroom van afdruktaken op een druk kantoor aan en beschikken over papierladen waar u veel papier in kwijt kan.

Wil u meer weten over de printerseries van Brother? Lees dan ons artikel.

Misschien interessant voor u

Bij een Brother printer horen ook print supplies. Cartridges of toners, maar natuurlijk ook papier. Bij een printer wordt verder niet altijd een USB-kabel meegeleverd en deze hebt u wel nodig. En hebt u een printer met het gemak van mobiel printen, dan hebt u ook de Brother Mobile Connect app nodig. Deze kan u downloaden in de Apple App Store of Google Play Store. Met de app kan u onder andere printen (en kopiëren en faxen als uw printer deze opties heeft), de printerinstellingen aanpassen en het inkt- en tonerniveau monitoren. Bij ons bestelt u printer supplies tegen scherpe prijzen. Voeg ze direct toe aan uw bestelling:
 

Veelgestelde vragen

Is Brother een goed printermerk?

Brother is een van de beste printermerken ter wereld. De printers van Brother worden omschreven als betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Ze zijn makkelijk te bedienen en leveren zeer goede kwaliteit, of u nu 10 documenten per week print of 500. Ze zijn geschikt voor thuis, maar zeker ook voor kleine tot middelgrote kantoren. Bij 123inkt.nl bestelt u Brother printers voor de laagste prijs.

Wat is de levensduur van een Brother laserprinter?

Gemiddeld gaat een Brother printer zo’n 5 jaar mee. Wordt een printer zeer intensief gebruikt, dan kan het zijn dat u de printer al eerder dient te vervangen. Is dat bij u het geval? Dat vindt u op deze pagina de top 5 van beste Brother printers van dit moment.

Welke app moet ik downloaden voor mijn Brother printer?

Heeft uw printer de optie mobiel printen, dan hebt u de Brother Mobile Connect app nodig. Deze downloadt u gratis in de Apple App Store of Google Play Store. Met de app kan u vanaf uw mobiele telefoon printen (en kopiëren en scannen als uw printer deze opties heeft), printerinstellingen aanpassen en het inkt- en of tonerniveau.


Als u nog andere vragen hebt over het bestellen van Brother printers, bekijk dan of uw antwoord op de Vraag en antwoord pagina staat. Staat uw vraag er niet tussen? Dan helpt onze klantendienst u graag verder.