123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Markers

Bent u op zoek naar een marker? Dan bent u hier aan het juiste adres, want wij hebben een groot assortiment markers voor diverse doeleinden. Koop de beste markers van topmerken zoals edding en u kan direct aan de slag!

1 - 0 van 0

Markers

Marker kopen? Bekijk ons assortiment edding markers en meer

Een marker is dé manier om tekst of decoraties duidelijk over te brengen. U gebruikt deze stiften op allerlei oppervlakken en lang niet alleen om te schrijven. Wist u dat markers ook bij uitstek geschikt zijn om te decoreren, tekenen en markeren? Voor elk doel is er wel een geschikte marker en we helpen u graag bij het vinden van de juiste. In ons grote assortiment edding markers is er voor elk wat wils.

Voor elke ondergrond een marker

De belangrijkste vraag bij het kopen van markers is: op welke ondergrond gaat u de marker gebruiken? Het maakt bijvoorbeeld veel uit of u gaat markeren en schrijven op een glad oppervlak of op een oppervlak met textuur. Ook is het van belang om te bedenken of u de marker binnens- of buitenshuis gebruikt. Voor al deze situaties zijn er specifieke markers. Zo hebben we bijvoorbeeld allerlei speciale deco markers voor creatief gebruik op krijtborden, glazen ruiten of ruwe oppervlakken, zoals textiel en hout. Voor zakelijk gebruik zijn er onder andere markers die niet doordrukken op het volgende vel van een flipover en markers voor tekeningen en boodschappen op glasborden. Zoals u ziet, zijn deze toepassingen vrij specifiek. Er is dus vrijwel altijd een marker te vinden die speciaal geschikt is voor uw ondergrond!

Wel of niet uitwisbaar?

Wie kent hem niet? De permanent marker! Deze klassieker ligt bij de meeste bedrijven én huishoudens wel in de lade, maar is lang niet altijd de beste optie. We hebben allemaal wel eens per ongeluk een permanente boodschap op een whiteboard geschreven… Vele edding markers zijn verkrijgbaar in een uitwisbare en niet-uitwisbare variant, dus houd hier rekening mee bij het kiezen van uw markers. Een niet-uitwisbare marker is ideaal wanneer u watervast en blijvend wil markeren, bijvoorbeeld op archiefdozen en papieren. Voor decoraties op accessoires of textiel is het ook niet nodig om de inkt te kunnen uitwissen, maar op krijtborden en ruiten juist weer wel. Vanzelfsprekend gebruikt u op whiteboards en glasborden alleen markers die u met een whiteboardwisser kan uitwissen. Gebruik een speciale whiteboardreiniger om uw whiteboard goed schoon te maken.

Rond, schuin, dik, dun...

Een derde belangrijke overweging bij het kopen van markers, is de vorm en dikte van de punt. Veel edding markers zijn er met ronde punt of schuine punt (ook wel beitelvormig of rechthoekig genoemd). Een ronde punt is veelzijdig en ideaal voor algemene toepassingen, zoals het schrijven van duidelijke tekst. Een rechthoekige punt is vaak schuin, waardoor u meer kan afwisselen qua schrijfdikte. Met het uiteinde van de punt schrijft u fijne teksten, terwijl u de gehele punt gebruikt om breed te markeren. Bij zowel de ronde als vierkante punten kiest u ook zelf de dikte. Deze loopt erg uiteen: er zijn zeer dikke markers met punten van wel 15 millimeter breed, maar ook markers waarmee u zeer fijne lijnen van nog geen millimeter breed tekent. Op zoek naar stiften voor het héle fijne werk? Bekijk dan onze fineliners, want deze zijn hier speciaal voor gemaakt.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een marker en een markeerstift?

‘Marker’ is de verzamelnaam voor stiften met vloeibare inkt die voor diverse toepassingen gebruikt worden. Een markeerstift is een subcategorie binnen de markers. U gebruikt de markeerstift om reeds geschreven of gedrukte tekst te markeren en accentueren, bijvoorbeeld tijdens het studeren.

Welke markers zijn watervast?

Voor een wrijfvaste, watervaste en blijvende markering heeft u een permanent marker nodig, bijvoorbeeld de edding 400 of de edding 3000. Bij 123inkt bestelt u deze permanent markers én andere kantoorartikelen heel eenvoudig.

Welke stift is geschikt voor een whiteboard?

Voor gebruik op een whiteboard bestaan er speciale, uitwisbare markers. Deze whiteboard stiften zijn beschikbaar in vele kleuren en diktes. In de webshop van 123inkt bestelt u snel een voordelig uw whiteboard markers én diverse andere markers.


Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen van markers? Bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantendienst u natuurlijk graag even verder.