123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Verzenddozen


Bestel hier kleine tot grote verzenddozen voor uw pakketpost. Ook verzenddozen met hoekbescherming en zelfklevende sluiting vindt u in ons assortiment. Bestel vóór 23.59 uur, dan heeft u uw bestelling morgen in huis!


Verzenddozen kopen? Bestel ze hier eenvoudig en snel!

Met een verzenddoos verstuurt u kleine, middelgrote en grote pakketten netjes en veilig. Onze dozen zijn onbedrukt en worden plat geleverd. Ze zijn gemakkelijk in elkaar te vouwen wanneer u ze nodig heeft. Kies voor kartonnen dozen met hoekbescherming om schade aan de randen van uw producten, zoals cd’s of boeken, te voorkomen. Zo komt de inhoud netjes bij de ontvanger aan. De bruine dozen in ons assortiment zijn te gebruiken voor de verzending met vervoerders zoals bpost, PostNL, DHL, FedEx, UPS en meer.

Verzenddozen met breekbare producten

Wil u breekbare producten verzenden? Dan raden wij u aan om opvulmateriaal te gebruiken. Dit materiaal stopt u samen met de kwetsbare inhoud in een verzenddoos zodat het goed beschermd wordt. Voorzie uw verzenddozen ook van waarschuwingsetiketten voor de verzending van fragiele producten.

Misschien ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Welk formaat verzenddoos heb ik nodig?

Kies altijd voor een passende verzenddoos wanneer u producten gaat verzenden. Met een te grote doos gaat de inhoud schuiven. Hierdoor kunnen uw producten beschadigd raken. Gebruik opvulmateriaal om dit probleem op te lossen of bestel een kleinere verzenddoos.

Waar kan ik verzenddozen kopen?

Verzenddozen bestelt u eenvoudig online. 123inkt.be heeft verzenddozen van 20 x 20 x 10 cm tot 58,6 x 38,6 x 38,6 cm voor uw kleine, middelgrote en grote pakketpost. Ook ander verzendmateriaal, zoals opvulling en verpakkingstape, koopt u voor de laagste prijs bij 123inkt.nl.

Hoe verzend ik een pakket?

Volg deze checklist om uw pakketpost te verzenden:
  • Stop uw producten en eventueel opvulmateriaal in een passende verzenddoos.
  • Plak de doos goed dicht met tape of kies voor een verzenddoos met een zelfklevende sluiting.
  • Plak een verzendetiket op de verzenddoos.
  • Breng het pakket naar een afleverpunt van bpost, PostNL, DHL of een andere vervoerder.
Als u nog vragen heeft over het bestellen van verzenddozen, bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantendienst u natuurlijk graag verder.