123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

PGI-570PGBK zwart

Bestel hier uw Canon PGI-570GBK inktpatronen voor uw Canon Pixma printer. Bij ons vindt u zowel inktcartridges van het originele merk als inktpatronen van ons huismerk. Kies voor 123inkt cartridges en ontvang meer inkt voor een lagere prijs! Wil u nog meer besparen? Kies dan voor een van onze multipacks.

Op zoek naar Canon PGI-570PGBK inktcartridges? Bestel ze hier het goedkoopst!

De Canon PGI-570PGBK inktpatronen zijn ideaal om foto’s, promotiemateriaal en andere documenten af te drukken met uw Canon printer uit de Pixma-serie. Deze inktcartridges en werken nauw samen met de kleurencartridges in uw printer. Heeft u naast zwarte inktpatronen ook kleurencartridges nodig voor uw Canon Pixma inkjetprinter? Kies dan voor een van onze multipacks die zowel zwarte als kleurencartridges bevatten van ons huismerk. Zo heeft u meteen alle inktpatronen in huis om de scherpste afdrukken te maken met uw Canon printer.

Kies voor meer volume met de Canon PGI-570PGBK XL inktcartridges

Gebruikt u uw Canon inkjetprinter op regelmatige basis bij u thuis of op kantoor? Kies dan voor de PGI-570PGBK inktpatronen in XL-formaat. Deze inktcartridges van hoge capaciteit bevatten meer inkt waardoor u ze minder vaak hoeft te vervangen. Kiest u voor de PGI-570PGBK XL inktpatronen van ons 123inkt huismerk, dan ontvangt u nog meer inkt voor een lagere prijs.

De voordelen van de PGI-570PGBK huismerk inktpatronen

Met de PGI-570PGBK inktpatronen van ons 123inkt huismerk garanderen we niet enkel de hoge kwaliteit van de inkt, maar zorgen we ook voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Onze huismerk inktcartridges zijn goedkoper dan de originele Canon PGI-570PGBK inktpatronen én ze bevatten meer inkt van natuurlijk zwart pigment.

De inktcartridges van ons 123inkt huismerk zijn voordeliger dan de originele inktpatronen van Canon. Bekijk de tabel hieronder om de exacte verschillen te bekijken:
 
Inktcartridge Origineel 123inkt huismerk Verschil
Canon PGI-570PGBK 15,4 ml 16 ml 0,6 ml
Canon PGI-570PGBK XL 22,2 ml 27,5 ml 5,3 ml

Terwijl de standaard huismerk cartridges 0,6 ml meer inkt bevatten dan de originele Canon inktpatronen, bevatten de inktcartridges in XL-formaat van ons 123inkt huismerk maar liefst 5,3 ml meer inkt dan de originele Canon PGI-570PGBK cartridges!

Misschien ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Hoe reinig ik het PGI-570PGBK inktpatroon in mijn Canon printer?

Om zo lang mogelijk te genieten van uw Canon printer reinigt u deze regelmatig best met een Canon PGI-570PGBK XL reinigingscartridge van ons huismerk. Vervang uw inktpatroon met een reinigingscartridge en selecteer vervolgens het reinigingsprogramma op uw Canon printer. Kies of u alleen de zwarte inkt, alleen de kleuren of alle inkt wil reinigen. Met één reinigingscartridge kan u ongeveer 10 keer reinigen.

Op zoek naar reinigingscartridges voor alle inktpatronen in uw Canon printer? Bestel dan onze complete Canon reinigingsset voorzien van reinigingscartridges van ons huismerk voor iedere kleur. Deze speciale cartridges voorkomen dat de spuitkanalen van de printkop van uw Canon printer dichtslibben. Zo blijft de kwaliteit van uw afdrukken optimaal!

Met welke Canon printers zijn de Canon PGI-570PGBK inktcartridges compatibel?

De Canon PGI-570PGBK inktcartridges zijn compatibel met heel wat Canon printers uit de Pixma-serie, waaronder:
  • Canon Pixma MG7750
  • Canon Pixma TS5053
  • Canon Pixma MG7751
  • Canon Pixma TS8053
Op 123inkt.be zoekt u eenvoudig via het printertype van uw Canon printer welke inktpatronen geschikt zijn voor uw printer.

Heeft u nog vragen over het bestellen van Canon PGI-570PGBK cartridges? Bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantendienst u natuurlijk graag verder.