123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

PG-540XL zwart hoge capaciteit


Koop hier Canon PG 540XL cartridges voor de beste prijs. Met de voordelige 123inkt huismerk cartridges bespaart u zelfs nog meer op uw inkt! Bestel nu uw PG 540XL zwarte cartridge en print snel weer verder.


Canon PG 540XL cartridge nodig? Bestel voordelig online!

Is uw zwarte PG 540XL inkt op? Dan bent u hier op de juiste plaats om nieuwe cartridges te bestellen. De PG 540XL hoort bij de Canon 540 / 541 serie die geschikt is voor diverse Pixma-printers. De letters PG staan voor de speciale pigmentinkt die in de cartridge zit. Hiermee drukt u scherpe teksten af, die zelfs na lang archiveren goed leesbaar blijven. Samen met de Canon CL 541XL cartridge, die voor de kleuren cyaan, magenta en geel zorgt, beschikt uw printer over alle inkt die nodig is om afdrukken van topkwaliteit te maken. U bestelt beide cartridges eenvoudig als multipack in onze webshop.

Canon PG 540XL met de meeste inkt

Canon PG 540XL cartridges hebben een extra hoge capaciteit: ze bevatten 21 milliliter inkt, ten opzichte van de 8 milliliter inkt in de normale Canon PG 540. Wilt u zo voordelig mogelijk printen? Dan kunt u het best kiezen voor PG 540XL cartridges van het 123inkt huismerk. Met een inhoud van 22 milliliter inkt én de laagste prijs is dit de beste optie als u wilt besparen op inktkosten. Huismerk PG 540XL cartridges hebben wij zelf ontwikkeld om de beste prijs-kwaliteitverhouding te garanderen. We testen ze uitvoerig en zorgen dat ze aan alle kwaliteitseisen voldoen. Kies daarom met een gerust hart voor ons huismerk en ervaar zelf de voordelen!

Veelgestelde vragen

Hoeveel pagina's kan ik printen met een Canon PG 540XL cartridge?

De originele Canon PG 540XL cartridge bevat 21 milliliter inkt, waarmee u ongeveer 600 pagina's print. Liever meer printen? In 123inkt huismerk cartridges zit meer inkt, waardoor u hier de meeste pagina's mee print.

Past een XL cartridge van Canon ook in mijn printer?

Ja, want de XL-variant is aan de buitenkant precies hetzelfde als de normale cartridge. Zolang het cartridgenummer overeenkomt, passen de XL-cartridges van Canon dus gewoon in uw printer.

Hoe kan ik besparen op Canon PG 540 cartridges?

  • Kies voor de grotere XL-cartridge met meer inkt dan de normale variant.
  • Vervang originele Canon cartridges door het 123inkt huismerk. Dat is goedkoper én u ontvangt meer inkt.
  • Ga voor een voordeelverpakking, waarin ook de bijpassende CL 541XL cartridge zit!

Heeft u nog vragen over het bestelproces? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.