123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

DCP-J1140DW

Inktcartridges voor uw all-in-one Brother DCP-J1140DW printer vindt u hier! In ons assortiment vindt u zwarte en kleurencartridges voor uw Brother DCP-J1140DW printer. Deze koopt u in normale of hoge capaciteit, van het originele of van ons 123inkt huismerk. Een inktcartridge met normale capaciteit van Brother print gemiddeld 200 pagina’s, terwijl u met een Brother inktcartridge met hoge capaciteit zelfs 500 pagina’s kan afdrukken.

De Brother DCP-J1140DW printer cartridges koopt u altijd met de laagsteprijsgarantie!

De Brother DCP-J1140DW printer maakt gebruik van de Brother LC421 inktcartridges met de kleuren zwart, cyaan, magenta en geel. De inktcartridges voor uw Brother DCP-J1140DW printer koopt u altijd het goedkoopst bij ons. De Brother inktcartridgenummers hebben allemaal een andere letter achter de cijfers staan. Hiermee wordt aangegeven welke kleur inkt er in de cartridge zit. BK staat voor zwart, C voor cyaan, Y voor geel en M voor magenta. Daarnaast zijn er ook inktcartridges voor uw Brother DCP-J1140DW printer die ‘XL’ in de naam hebben. Dit zijn de Brother inktcartridges met hoge capaciteit.

123inkt huismerk cartridges als goedkoop alternatief voor de Brother DCP-J1140DW inkjetprinter

De Brother DCP-J1140DW printer maakt gebruik van de originele Brother inktcartridges. Deze kan u vervangen door ons voordelige huismerk. Onze kwaliteitsafdeling test de huismerk cartridges uitvoerig, zodat wij de hoogste kwaliteit kunnen waarborgen voor zowel printkwaliteit als pasvorm. Onze huismerk cartridges voor de Brother DCP-J1140DW printer hebben meer inhoud dan de originele Brother inktcartridges en zijn goedkoper. Zo bespaart u op elke print als u kiest voor het 123inkt huismerk.
druppie geeft een tip
TIP!
Kies voor een multipack inktcartridges van ons huismerk. Zo krijgt u een inktcartridge voor elke kleur, maar dan voor een gezamenlijk voordelige prijs.

Uw Brother DCP-J1140DW gebruiken met verschillende printcapaciteiten

U wil natuurlijk zo lang mogelijk gebruik maken van uw inktcartridge. Daarom bieden wij Brother inktcartridges aan met verschillende hoeveelheden inhoud. Zo kiest u altijd de juiste inktcartridge die past bij uw printgedrag. De inktcartridges voor de Brother DCP-J1140DW printer koopt u in hoge of normale capaciteit. Met een Brother inktcartridge met een normale capaciteit print u zo’n 200 pagina’s, of het nu een zwarte of een kleurencartridge is. Met een inktcartridge met hoge capaciteit, aangeduid met ‘XL’, print u maar liefst 500 pagina’s. De inktcartridge met hoge capaciteit is een aanrader voor de Brother DCP-J1140DW printer, omdat deze Brother printer met een printresolutie van 1200 bij 6000 dpi (dots per inch) (Windows) of 1200 bij 3600 dpi (Apple) print. Dit is een hogere printresolutie dan een gemiddelde printer, waardoor er meer inkt wordt verbruikt dan bij een gemiddelde printer.

Handig om mee te bestellen

Veelgestelde vragen

Waar kan ik inktcartridges voor mijn Brother DCP-J1140DW kopen?

Bij 123inkt.be koopt u originele inktcartridges voor de Brother DCP-J1140DW printer. U ontvangt bij 123inkt.be altijd de laagsteprijsgarantie op inktcartridges van Brother. Bestelt u voor 23:59 uur? Dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis!

Werkt de Brother DCP-J1140DW printer het ook met 1 cartridge?

Ja, u hoeft niet per se alle kleuren in uw Brother DCP-J1140DW printer te plaatsen. Als u alleen in zwart-wit print, hoeft u alleen een zwarte Brother inktcartridge te kopen. Als u in kleur print, heeft u wel alle kleuren nodig: magenta, geel en cyaan.

Welke inktcartridge heb ik nodig voor de Brother DCP-J1140DW printer?

Uw Brother DCP-J1140DW printer gebruikt de Brother LC-421 inktcartridges. Deze koopt u bij 123inkt.be in normale en hoge capaciteit, in zwart, magenta, cyaan en geel.


Heeft u nog vragen over het bestellen van inktpatronen voor uw Brother DCP-J1140DW printer? Bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantendienst u natuurlijk graag verder.